5s Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
5s Aldım
Arkadaşlar symbian ve android macerasından sonra dün 5s e geçmiş bulunmaktayım. Gerçekten harika bir cihaz tasarımı olsun hızı işçiliği malzeme kalitesi uygulamaların kalitesi mükemmel imkanı olana kesinlikle tavsiye ederim kaliteyi emin olun hissediyorsunuz

fk555897

fk555897

Üye
Hayırlı olsun. Çok güzel telefon.

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim:)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun

phasan

phasan

Üye
Hayırlı olsun iphone cok guzel

esokmen

esokmen

Üye
Herkes androidin en iyisi oldugunu soyluyor. Android kullnici olarak ios diyorum

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
androide kötü diyemeyiz yerine göre güzel ancak bazı sorunlar var iphone 5 daha stabil bir telefon hala kıyaslama yapanlar var bence gerek yok böyle bir şeye :)

phasan

phasan

Üye
İphoneler android telefona gore stabıl

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
bunu iphone kullanan arkadaşlarımız çok iyi anlar diye düşünüyorum

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
androidden sonra gerçekten çok stabil geldi ios

phasan

phasan

Üye
androidden sonra gerçekten çok stabil geldi ios
Android de kapalı olsa oda stabıl olurBirde istedıgı kadar android sistemli telefonlara 3 5 7 gb ram olsun bizim türk halkına yetmez

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İngiliZlere yetiyor mu, bende dün aldım 5s i tek kelime ile mükemmel

sefasahin34

Üye
Şu zamana kadar android kullandım hep.Ama üreticilerin artık bir üst modelden sonra fiyatları nerdeyse yarıya çekmesi beni soğuttu.Malzeme kalitesi zaten ortada.Tek kafamı kurcalayan teknik özellikler.Ama gördüğüm kadarıyla stabilite ve hız olarak 5s daha iyi

Red_Night

Üye
sizlerinde dediği gibi syimbian adroidden sonra bende geçen hafta ios a geçiş yaptım 5s le. Çok stabil seri bi telefon kasılma vs herhangi bi sorununu daha görmedim. Kesinlikle çok sağlam duruyor ve çok şık.

nokıa_6220

Üye
Bende MeeGo dan geçiş yapıyorum 5S le telefon hala elime geçmedi.
5S kullanan arkadaşlardan ricam
1) Hoparlör, ses seviyesi, mikrofon nasıl,
2) Wifi bağlantısı nasıl çekim gücü hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Tamam iphone kalitesine diyeceğimiz bir şey yok ama gürültülü ortamlarda gelen çağrıyı duymazsak veya telefondan müzik dinlerken telefonun içine girmek zorunda kalırsak yada görüşme yaparken karşıdan gelen ses az ise diğer özelliklerin anlamı kalmıyor.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ili gün oldu alalı hoperler sesi çok hoşuma gitti 4s e gore çok çok iyi, wifi çekim gücüne gelince kardeşimde nexus4 var onun gördüğü wifi mesafesinde akşam 5s görmedi, 4s te görmüyordu o açıdan sıkıntı yok

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlör sesi güzel çok kaliteli veriyor sesi mikrofon da çok iyi ses kaliteli gidiyor karşı tarafa wifiye gelecek olursak çekim gücü ortalama diyebilirim

erkandinyo

Üye
Ili gün oldu alalı hoperler sesi çok hoşuma gitti 4s e gore çok çok iyi, wifi çekim gücüne gelince kardeşimde nexus4 var onun gördüğü wifi mesafesinde akşam 5s görmedi, 4s te görmüyordu o açıdan sıkıntı yok
Apple iOS'a verimli olamayacak wifi ağlarını bilerek görmezden geliyor aslında görüyor bize göstermiyor

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan

erkandinyo

Üye
Edit

Takipçi Satın Al

Üst Alt