Uhops
Üye
Windows için lazım değil miWindows gibiyse lazım değildir![]()

Windows için lazım değil miWindows gibiyse lazım değildir![]()

Tanımazsa bakarızPeki arkadaşlar, windows dosya biçimi olan d diski ununtuda sorunsuz çalışacak demi, birde driver varmı acaba benim ekran kartına göre?
ntfs görüyor ubuntuTanımazsa lazım tanırsa sorun yokTanıyabilmesi için internet bağlantısı lazım mı?

Yok, varsa bn görmedim ingilizce olunca.Can alıcı nokta
Ubuntu pardus gibi ana ekranda sağ tiklayınca yenile yok mu?
Hiç ihtiyacım olmadıCan alıcı nokta
Ubuntu pardus gibi ana ekranda sağ tiklayınca yenile yok mu?

benim bildiğim 2 kod var 2side aynıVe ubuntudaki terminal kodları ve kısayollar pardus ile aynı mı![]()

Yok, varsa bn görmedim ingilizce olunca.
Ex64 sistemi ve swap yapmam gerekiyo galiba onu nası yapacağım? 100 lük alanı biçimlendime varmı bunda windows format atarkenki.gibi? Windowstan ubuntuya geçmemi önerirmisiniz? Ücretsiz programlar ve güvenlik için geçmek istiyorum.Tanımazsa bakarızntfs görüyor ubuntu
Kodlar aynıGeçenki açık kaynak sınavndan46 aldım 2. Sınavda yüksek almam gerek ve pardus üzerinden işliyoz ayniysa kurcam![]()
root kodu farklı olabilirHmmmKodlar aynıroot kodu farklı olabilir

Onları kendi yapıyor merak etme biçimlendirmede var öneririm istersen windowsun yanına kurEx64 sistemi ve swap yapmam gerekiyo galiba onu nası yapacağım? 100 lük alanı biçimlendime varmı bunda windows format atarkenki.gibi? Windowstan ubuntuya geçmemi önerirmisiniz? Ücretsiz programlar ve güvenlik için geçmek istiyorum.
Sata güç ne içinHmmm
Tamam yarn hocadan bi sata kablosu bide güç kablosu alıp eve gelince yuklerim![]()

fazla harddiski bilgisayara takmak içinSata güç ne için![]()

Amannn harddisk var nasilsaWindowsun yanına kur![]()