temp542
Üye
Μtorrent® Pro - Torrent App V1.19 Apk
AD-FREE DarkWave ® yükseltme Pro, Google Oyun Deposu içinde 1. torrent uygulaması, ve dünya çapında masaüstü 1. bittorrent istemcisi geliştiricilerin!
DarkWave Pro (uTorrent Pro) güçlü bir ışık, size telefon ya da tablet doğrudan, seni seviyorum şeyler indirmek yardımcı olmak için AD-FREE app. Android için DarkWave masaüstü istemcisi veya DarkWave (uTorrent) app isterseniz, DarkWave Pro seveceksiniz. . DarkWave Android app bu sürümü Google Play saklamak için yeni olduğu için, özel bir tanıtım fiyatı DarkWave Pro yükseltebilirsiniz Pro app Dahil:
Ekran:
İndirme : 4,2 Mb APK
AD-FREE DarkWave ® yükseltme Pro, Google Oyun Deposu içinde 1. torrent uygulaması, ve dünya çapında masaüstü 1. bittorrent istemcisi geliştiricilerin!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
µTorrent® Pro - Torrent App
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DarkWave Pro (uTorrent Pro) güçlü bir ışık, size telefon ya da tablet doğrudan, seni seviyorum şeyler indirmek yardımcı olmak için AD-FREE app. Android için DarkWave masaüstü istemcisi veya DarkWave (uTorrent) app isterseniz, DarkWave Pro seveceksiniz. . DarkWave Android app bu sürümü Google Play saklamak için yeni olduğu için, özel bir tanıtım fiyatı DarkWave Pro yükseltebilirsiniz Pro app Dahil:
- ✔ Hiçbir in-app reklamlar
- ✔ Giriş fiyatlandırma
- Bizim Devs itibaren kişisel destek ✔ [email protected] . Biz sizin için çalışmaya app alamıyorsanız, biz paranızı iade edeceğiz.
- Hiçbir hız veya boyutu sınırları
- Çekirdek torrenting teknolojisindeki en son (sürekli performansını maksimize etmek için adanmış çekirdek mühendisleri tarafından güncelleştirilmiş)
- Android telefonlar ve tablet için
- Wifi-only modu (sadece wi-fi bağlıyken çalıştırmak için seçin)
- Içerik için arama
- İndir torrent
- Torrent indirme yönet
- Ortamı oynatmak
- Android cihazınızı yapmak çok daha eğlenceli
- Galaxy Tab 3 gibi Intel Atom tabanlı cihazlar için optimize
- Daha hızlı uygulama başlatmak
- Arama ile backspace sorunlarını giderir
- Yeni kullanıcılar için öğretici oryantasyon
- Geliştirilmiş performans ve kararlılık
- Birden fazla müzik dosyaları ile sel "Playlist tarzı" oynatma
- Video oynatma gelişmeler