Vay tele bak harikalol oynanıyor mu bunda
![]()

Ceo kaptan son güncelleme ile cod ghostu rahatlıkla çalıştırabileceksiniz demişti aslı varmı haberinlol yakında mağazamızda olacak uygulamalar arasında![]()

güncellemelerde hiç bi sıkıntı olmaksızın internet bağlantınızın olması yeterli olup güncellemeler ufak boyutlu ama etkileyici olacaktırGüncellemeleri sorunsuz alabilecek miyiz ?![]()
cihazımızdaki stabil sistem doğrultusunda istediğiniz her uygulamayı oyunu vs sorunsuzca çalıştırabilirsinizCeo kaptan son güncelleme ile cod ghostu rahatlıkla çalıştırabileceksiniz demişti aslı varmı haberin![]()
buna ek olarak cihazımızın güncellemeninkralınıyaptıksize kodlu güncellememiz ile cihazınızda linux meego gibi işletim sistemlerinide çalıştırabileceksiniz
boş durmuyoz çalışıyoz 
Kuruldan Duyuru (1.12.2013)
1) Sisteme özel mağaza da yapacağız tüm mağazalardaki uygulamaları tek bir yerden görebileceksiniz, ayrıca bu sisteme has oyun, uygulama ve temalar bulunacaktır.
2) Sistem kapalı kaynak kodlu olup hackmiş, rootmuş, jailbreakmiş kabul etmez.
3) Cihaz ve sistem İstanbul 99. Noter'i tarafından onaylı olup isim hakkı __kaptan__'a aittir. Her hakkı saklıdır.
:
+1
her hakkım saklı 
:
![]()
+1
her hakkım saklı
![]()

aynen sabahtan beri arıyom yok yok yok nerede benim haklarım laniyi saklamışız biz bile bulamıyoruz![]()
: 
Klavyeli versiyon bu mu![]()

Siz şirket kurarsanız ben de @evleaks olurumsır gibi saklıyoduk nerden buldun![]()

tam olarak klavyeli versiyonumuz olmasa da ileriki cihazlarımız için bir alternatif olacak
Klavyeli versiyon bu mu![]()
klavyeli versiyonumuz nokia e 7 gibi olacaktır
fabrika için çalışmalara başladım benÇin'de fabrika mı açsak çok sipariş aldık![]()
adam haklı beylerSiz şirket kurarsanız ben de @evleaks olurum![]()

güzel cihaz
Yeni sızıntı![]()
ama projelerimiz arasında böyle bir cihaz yok malesef ama çalışmalarımıza cihaz görsellerimiz için grafikerimiz olabilirsiniz 
Sistemi burdan indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayın kurul üyem