Lansman Başlıyor, Ceo; ___kaptan___ Sahnede :)

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Lansman Başlıyor, Ceo; ___kaptan___ Sahnede :)
Beklenen Cihaz Görüldü!

Nokia Lumias Notes

Lansmanı’nın Kayseri’de gerçekleştiği Note geleneğini sürdüren, Hayali Ürünler Ceo’su ___kaptan__ yine şaşırtmadı ve note klasiği bir cihaz ile gündeme bomba gibi oturdu..

Nokia Lumias Notes’i teknik özelliklerine geçmek istiyorum;

*Ekran: 5.8’’ gorilla glass 5 kullanılmış olup kırılmaya ve çizilmeye hayli dayanıklı bir ekrana sahip bir cihaz olarak karşımıza çıktı Lumias Notes :tebessüm:

*İşletim Sistemi: bugüne dek karşımıza çıkan en ilginç cihaz olmayı işletim sistemindeki farklar ile ortaya koyuyor Lumias Notes; evet bu cihazdaki işletim sistemini duyunca ağzınız açık kalacak!

Hayali Ürünler Ceo’su ; ___kaptan___ cihazda çoklu işletim sisteminin bulunduğunu belirtti, evet yanlış duymadınız çoklu işletim sisteminden bahsediyoruz!

Cihazın işletim sisteminin son anda gelen bir öneri üzerine değiştirildiğini belirten Ceo; ___kaptan__, işletim sisteminin kaptANDROiosBİAN8 olduğunu bildirdi.

Bu durumda cihaz her kesime hitab ediyor, ben symbian kullanmaktan vazgeçmem ama kaliteli oyunlar olsun isterseniz symbian dan vazgeçmek zorunda değilsiniz tek bir cihaz içinde, symbian eşliğinde ios-android ve wp8 işletim sisteminin olması güzel olmaz mıydı? Zoru başardık ve olmazı oldurduk.

kaptANDROiosBİAN8 işletim sistemi ile 4 işletim sistemini tek bir cihazda kontrol edebilirsiniz,

*5GB RAM

*9600mAH bataryaya sahip cihazımızı full şarj ile kesintisiz olarak, 19 saat kullanabilirsiniz, cihazın çıkarılır bataryaya sahip OLMADIĞINI belirtmemizde fayda var

*41mp Pureview hd kamera /önde 8mp kamera mevcut

*sPen kalem ile kullanım kolaylığı mevcut

*4G LTE , bluetooth 8.0 desteği

*3.59 GHz hızında işlem yapmakta olan 16 çekirdekli Qualcomm s4x4 işlemci

*128GB hadili hafızaya sahip cihazımızda bir önceki cihazdaki gibi harici SD hafıza kart yuvası bulunmuyor maalesef,

*Hem Googleplay hem Wp mağazası aynı zamanda da ios mağazasını kullanabilme özelliğine sahip bir işletim sistemidir.

NOT: her sisteme ayrı ayrı gereksinimleri doğrultusunda ram,cpu vb oluşturmaksızın merkezi yönetim ile 4 işletim sistemini de kusursuzca kullanabileceksiniz :tebessüm:

*Cihaz kullanım esnasında yüksek performans sergilemekte olup kasma,donma olmaksızın çalışmaktadır, oyunlar esnasında ısınma görülmemiştir.

Symbian’a değinmeden edemiyor ___kaptan___ ; bir zamanlar kullandığım cihazımı 3-4 dakikada hacklerdim şimdi de buna olanak olacak mı diye soruyorsunuz? Tabii ki; evet Lumias Notes cihazınızı symbian OS sistemini son güncellememiz olan kaptANNA güncellemesi ile kolayca tek bir uygulama kurulumu ile hackleyebileceksiniz, ayrıca cihazımızın hiçbir işletim sisteminde uygulama kurulumları için ayrı sistem klasörleri ile uğraşmayacaksınız herşey merkezi sistem yönetiminde olduğu gibi yüklemeleriniz de aynı şekilde tek klasörden yönetilecek :tebessüm:

Cihazımız, 12,12,2212 yılında piyasaya sürülecektir, düşünülen fiyatlar ise; her kesime hitab etmesi adına, 2500 :tl: olması bekleniyor.

Aynı zamanda cihazın dokunmatik ekranlı versiyonu yanında, bir zamanların Nokia E7’sinden de esinlenerek Qwerty klavyeli bir modelini de piyasaya sürmeyi planlıyoruz, cihazlarımız şuan sadece çalışan personellerimizde mevcut olmakla kısıtlıdır, belirtilen tarihlerde satışa sunulacaktır….

Sorusu olan :sirit: :tebessüm:

NOT: Cihaz yazılım sistemlerinde telif haklarında yardımlarından ötürü kıymetli kurul üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :tebessüm:

Kurul Üyelerimiz; @İsmail @-qarapapaq- @İhtiyar007 @- SerkeŞ -

Görsel Tasarım Genel Müdürü: @Pikkaccu

Ön Siparişlerimiz Başlamıştır :sirit:
Siparişte Bulunan Müşterilerimiz:

1- ) @0MG90
2- ) @narnia16

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, SHS, Buğra ve 1 kişi daha

ismail

ismail

Üye
Aynen dediği gibi süper bi cihaz her kesime hitap ediyor. Sizlere tavsiyem önsipariş vererek herkesten önce almanız..

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dediği gibi süper bi cihaz her kesime hitap ediyor. Sizlere tavsiyem önsipariş vererek herkesten önce almanız..

ön siparişlerimiz başladı çünkü 2212 yılında ancak size teslim ederiz cihazı :sirit:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
ismail

ismail

Üye
ben sende bu cihaz var diye düşünüyodum kurul üyesisin adı üstünde öncelik bizde şuan bizde mevcut bu cihaz :sirit:
tabisi şuanda o cihazdan yazıyorum ama malesef 1 tane var gören herkes istemekte :allalla:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:rica: