Kendi Konumuzu Kendimiz Kapatalim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Konumuzu Kendimiz Kapatalim ?
Degerli arkadaslar ve yöneticiler... Actigimiz bazi konularin kapanmasini istiyoruz veya silinmesini. Bende diyorum ki belli bir rütbeden sonra, otoriteden sonra belli bir sayginliktan sonra böyle bir yetki gelsin. Sadece kendi konularimiz icin ama. Nasil olur sizce karisiklik cikarmi ? :hmmmVe bir de arkadaslar ödev soruyor. Bir tanede ödev bölümü güzel olmazmiydi ??

alyuz41

alyuz41

Üye
Metin 2 bölümü var, League of Legends yok. Açılsa ben bütün ilgimi oraya aktarırım ve siteyede yeni arkadaşları çekebilirim. Ayrıca, böyle bir olay zaten Moderatör olanlara veriliyor. Moderatörlerde genelde saygın kişiler oluyor. Ödev bölümüde açılabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Kendi konunu kapatabilmenize lüzum yok. Çok istiyorsanız "rapor et" e tıklayın. Konu kapanabilir, gibisinden bir şey yazın. Uygun görürlerse kapatırlar.

SHS

SHS

Üye
kim kendi konusunu kapatmak isterki :D

hem bu yetki kilitli konuyu açmayı da getirir, herkes kendi konularını açar :islik

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Invoke

Invoke

Üye
kim kendi konusunu kapatmak isterki :D

hem bu yetki kilitli konuyu açmayı da getirir, herkes kendi konularını açar :islik

Niye öyle diyorsun ben geçen kendimi rapor ettim, kapatın diye. :D

Doğru diyorsun o zaman geri açarlar. :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Konu açma yetkisi varmiki eski ve rütbeli üyelerin? Silme yada kapatma yetkisi olsun...
Actigimiz konular bile yonetici onay vermeden acilmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Emrgncy
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar kişi bazen gereksiz bir gerginlik sonucu oldukça agresif davranışlar sergileyebiliyor ve buda kimi zaman hoş olmayan tatsızlıklara neden olabiliyor. Uzatmayalım, neticede bu kızgınlık sonucu fevri bir karar alıp forumu bırakmak ve gitmeden evvelde açmış olduğu faydalı konuları silmek isteyebilir, öyle değil mi? :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar kişi bazen gereksiz bir gerginlik sonucu oldukça agresif davranışlar sergileyebiliyor ve buda kimi zaman hoş olmayan tatsızlıklara neden olabiliyor. Uzatmayalım, neticede bu kızgınlık sonucu fevri bir karar alıp forumu bırakmak ve gitmeden evvelde açmış olduğu faydalı konuları silmek isteyebilir, öyle değil mi? :)

Aynısını düşünmediysem ne olayım. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Bi ara actigim konulari silmeye başladım 6. Konudan sonra baktim konu duzenleme yetkim bloke oldu :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Konu kapatma yetkisi tek yönlü çalışmıyor. Konuyu kapatabilir ve aynı zamanda kilitli konuyu da açabilirsiniz. Bizim kapattığımız konulara müdahale edilebilir. Yani bu yetki istismar edilebilir. Bu yüzden "Rapor Et" bağlantısını kullanabilir veya kilitlenmesini istediğiniz konulara yazarak bize bildirebilirsiniz. Yönetimdeki arkadaşlarım neredeyse 7/24 görevde :)

Ozan

Ozan

Admin
Yöneticiler bu isteğinizi yapmak için var aslında, yani kapatılmasını istediğiniz konu eğer kurallar dahilinde kapatılmaya uygunsa zaten kendilerine ulaşırsanız kapatacaklardır, konu ve mesaj üzerinde düzenleme dısındaki diğer islemler moderasyon faaliyetidir ve üyelere vermeyi düşünmüyoruz .Bunun baslıca nedeni, üyeler yöneticiler gibi kuralların doğrulugu ve soğuk kanlı, tarafsız yaklasım gibi olgularda doğru davranamayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
:) hmm tamam. Demek çift yönlüymüş :) ozaman konu kilit yazim 9755 e 100 tl karsiliginda gönder konunuz aninda kilit :D bilgiler için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt