S4 Android 4.3 Yükleme Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
S4 Android 4.3 Yükleme Sorunu ?
4.3 sürümü sanırım türkiyeye geldi. Ama telefonda güncellemeleri kontrol ettiğimde en son güncellemelere sahipsiniz yazısı çıkıyo. Eğer sürümle bi ilgisi varsa telefon bilgileri şöyle (telefonu dartyden aldım yurtdışı falan değil)

skylinegti

skylinegti

Üye
firmalar güncellemeleri bütün telefonlara aynı anda gönderemiyorlar ne yazıkki büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde sizede gelir güncelleme merak etmeyin...

.caner.

.caner.

Üye
Merak etme sunucular yogundur ;) kies den dene, sorularını galaxy s4 ana konudan sormalısin :oke:

vic353

vic353

Üye
darty paralel ithalat yapar. senin telefon muhtemelen turkiye telefonu degil kiese baglayip csc koduna bakabilirsin tur yazmali

Eray1910

Üye
i9505 kullanıyorum 2 haftadan daha fazladır 4.3 kullanıyorum İsviçreden geldi pasaport kayıtlı rastgele güncellemeleri kontrol ettim çıktı yükledim :) i9500 modeli içinde kısa zamanda gelir umarım :)

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Kies yükledim fakat cihazınıza güncelleme yapılamıyor yazısı çıkıyo ordan da olmadı yani

Eray1910

Üye
Biraz daha beklemenizde fayda var :)

Anußis

Anußis

Üye
Ben ilk basta iphone dan sonra bu guncellemelerde sikinti yasarim diye cok tereddut ettim hatta htc eskiden guncellemeleri gec sunuyor diye de vazgecip samsunga kafayi cevirdim ama beklenen olmadi gecen hafta 4.3 geldi kurdum s4e de gelir bu hafta

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
darty paralel ithalat yapar. senin telefon muhtemelen turkiye telefonu degil kiese baglayip csc koduna bakabilirsin tur yazmali
kies'e şimdi baktım da geçerli üretici yazılımı sürümünde PDA:MG9 / PHONE:MG9 / CSC:MG9 (THR) yazıyo. Ve orda üstünde de cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor yazıyo

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazınıza Odin ile yükleme yapabilirsin aynı şey hem csc kodun türkiye olmasını istiyorsan kısadan geçmiş olursun.Ancak 4.3 TUR yükledikten sonra cihazda herhangi farklı bir ülke sürümü 4.2 de olduğu gibi yükleme yapmayın cihazınızda imei silinme ve garanti dışı kalma sorunları meydana gelir.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınıza Odin ile yükleme yapabilirsin aynı şey hem csc kodun türkiye olmasını istiyorsan kısadan geçmiş olursun.Ancak 4.3 TUR yükledikten sonra cihazda herhangi farklı bir ülke sürümü 4.2 de olduğu gibi yükleme yapmayın cihazınızda imei silinme ve garanti dışı kalma sorunları meydana gelir.
androidde daha çok tecrübeli değilim de yazılım konusunda bu şekilde 4.3 yüklersem garanti dışı kalır mı veya daha sonra başka sürüm yüklerken sıkıntı olur mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet su an s4 4.3 orjinal olarak yani stock olarak 4.2 yükleme yok yapılacak tum işlemler garanti dışı bırakır cihazi .4.x.x surumlerinde ülkeler aras dahi yükleme vardi artik yok malesef tabi çözüm bulunana kadar

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Evet su an s4 4.3 orjinal olarak yani stock olarak 4.2 yükleme yok yapılacak tum işlemler garanti dışı bırakır cihazi .4.x.x surumlerinde ülkeler aras dahi yükleme vardi artik yok malesef tabi çözüm bulunana kadar
Tamam teşekkürler =) kuzenimin almanyadan gelirken aldığı s4üne (I9505) geldi de güncelleme ondan beri üstüne düşiyim dedim ama dışardan da yükleme yapmak istemiyorum telefona

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yükleme en sağlıklı odin ile yapılır kişisel fikrim.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Ben android de yeniyim galaxy win var 4.1.2 yüklü güncelleme gelirmi son sürüm bumudur

Üst Alt