haqanguven
Üye
Hayır kardeşimkardeş 5800 için yeni cfw çıkartıcakmısın
Hayır kardeşimkardeş 5800 için yeni cfw çıkartıcakmısın
rica ederim.4x4 kullanmak istiyorsan 3x4 e bakıp 4x4 te olan eksik dosyaları al öyle flaşlakardeşim teşekkürler yeniden denedim bu sefer 3x4 denedim oldu
Teşekkürler güzel yorumun için. Daha üzerine katacağım pek bir şey kalmadığı için ve aynı şeyleri tekrarlamamak için ne güncelleme nede yeni cfw yapmayı durdum...Çok cfw kullandım ama bunun yerini tutmadı diğer arkadaşların emeğine saygısızlık etmem ellerine sağlık keşke bırakmasaydın 5800'a cfw yapmayı yeni yapacağın yazılımları kesinlikle kullanırdım...
Şarjdayken mi? Yoksa her zaman mı?kardeş yeşil tuş sürekli yanık kalıyor. bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
Eksik birşeyler yapmışın demektir tekrar dene...aynı şekılde uyguladım actım telefonu değişen bışey yok kardeş
Hard format atıp hafıza kartını biçimlendir. yazılımı tekrardan at...tamamdır kardeşim süper oldu 10 numara teşekkürlerkardeşim ama menüye girınce senın göstergıdın gıbı degıl menu cok uygulama var karışık görunuyo bunu nasıl düzeltıcem?bide başka temalar indirıyorum ama görunumu degışmıyor uygulamarın neden ?
Son Güncelleme ana başlıktaki linklerdirson fw nin linkini atarmısınız ben ilkini kullanıyorumda
Normaldir. Local Modede kalması pc ile alakalıdır bir sorun teşkil etmezkardeşm jaf ile fw attım done demeden önce failed aborting dedi ve telefon local modda kaldı done yi görünce sötktüm ve açtım ve bi sıkıntı yok ama bu normalmmi
Yeni cfwler üzerinde çalışmıyorum kardeşimilk fw attığımda kalmamıştıda ondan şaşırdım windows phone fw sini attım beyenmeyince geri burdaki fwye döndümyeni bir cfw üzerinde çalışıyomusun acaba
Bilgisayar ile alakalıdır, başka bir bilgisayarda dene...Abi atarken bi yerden sonra bilgisayarınızda bir hata oluştu diyor bilgisayarı yeniden başlatıyor sonra telefon açılmıyor bunun nedeni ne
Öyle bir hata ile karşılaşmadım. Hard format atıp hafıza kartını biçimlendirmen gerek...Aynen abi başka bilgisayarda denedim oldu bir de ara sıra o müzik çalarda "seçilen başlatılamadı işlem iptal edildi" hatası veriyor ve telefonu yeniden başlatmam gerekiyor bunun nedeni ne