Uygulama Google Playdeki Oyunları Nasıl Ücretsiz Oynarım ?

Sponsorlu Bağlantılar

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
Google Playdeki Oyunları Nasıl Ücretsiz Oynarım ?
google playdaki ücretli oyunları nasıl ücretsiz oynarım black market dışında goole playdan oyunu internetten alabilirmiyim öle bi yöntem varmı ücret ödemeden telefona indirebilirmiyim telefondan :D büyük oyunlarda lisans istiyo istemeemesi için hangi marketi yüklemeliyim yada hangi uygulamayı ?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İnternetten apk indirerek oyun parası içinde freedom kullanrak ;)

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
abi freedomu yükledim google play maffoldu onun dışında bişey varmı çok zor düzeltim :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Paralıları internetten apk bulursun tamam ;)

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
abi aslında biliyorum acemilime denk geldi freedomu kurunca nasıl ayarlıcam açıklarmısın peki :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
abi aslında biliyorum acemilime denk geldi freedomu kurunca nasıl ayarlıcam açıklarmısın peki :D
Freedom u açtın ya uygulamaya tıkla startta filan basma o kendi yapar oyuna girince satın al istediklerini sonra çık yukardan bildirimi indir freedomu aç stop de hiçbirşey olmaz ;)

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
abi freedomu indirdim gene google playde tekrar dene yazısı çıkıyo :) napıcam şimdi

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Google player mi giriyon

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
evet stop dedim oldu ama bu seferde kredi kartı bilgisi istiyo kredi kartım yokki :) şimdi napıcaz :)

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
nolur abicim eyer olursa bu iş süper olucak :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Google play sürümünü güncelle aynı sorun bende de var ;)

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
güncel zaten :( 4.4.21 versionda

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Freedomu açıyon oyuna giriyon demi freedomdan sonra google plate girmeyecen

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
napıcam o kısımda peki abicim anlamadım ben :(

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
napıcam o kısımda peki abicim anlamadım ben :(
Freedom açınca yüklü uygulamlar listesi gelir ordan şeçecen freedom google playdeki uygulamaları satın almaz oyunlar içi eşyaları alır örnek hill racingde altın alma gibi

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
abicim google playdeki ücretli oyunları ücretsiz nasıl oynıcam diye sordum hileleri deyil yanlış anlama olmuş sanırım :D

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
abicim google playdeki ücretli oyunları nasıl alıcam diye sordum hileleri deyil yanlış anlama olmuş sanırım :D
Bende sana onu anlatıyorum anlamıyorsun :D gelelim konuya uygulamanın isimini internetten arayarak apk indir

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
abi yarım kaldı apkyi kurdum şimdi napıcam the dark knight risesi kurdum lisans istiyo:(

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt