Telefon Tavsiyesi Katar Havalimanından Lumia 920 Almak

Sponsorlu Bağlantılar

WD-40

WD-40

Üye
    Konu Sahibi
Katar Havalimanından Lumia 920 Almak
Merhabalar, annem bu salı Tayland'a gidicek ve uçuşu Katar aktarmalı olacak. Ben de biraz araştırdım ve Katar'daki Lumia 920'ler yaklaşık 640TL civarında oluyor. Sorum şu ki; annem havalimanından dışarı çıkamayacak ve içerde "Duty Free" denen yerden alıcak. Fakat, annem bu telefonu Türkiye'ye getirdiğinde ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ve çözümleri nelerdir? Teşekkürler. :)

alical33

alical33

Üye
ona 120 tl vergi verip kayıt ettirmen lazım tr dil varmı belli değil istanbuş bilişimde 1037 tl idi 250 liradan kaçıp riske atma bence garantili olsun

WD-40

WD-40

Üye
    Konu Sahibi
ona 120 tl vergi verip kayıt ettirmen lazım tr dil varmı belli değil istanbuş bilişimde 1037 tl idi 250 liradan kaçıp riske atma bence garantili olsun
Yorumunuz için teşekkürler, Türkçe dil desteği problem değil İngilizce de olabilir. Ayrıca 250TL az bir miktar değil hocam onu verebilecek olsam neden yurt dışıyla uğraşayım? :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
alical33

alical33

Üye
ozaman sen bilirsin modeller öyle ucuz oluyorsa 925 i düşün derim :)

WD-40

WD-40

Üye
    Konu Sahibi
ozaman sen bilirsin modeller öyle ucuz oluyorsa 925 i düşün derim :)
925e de baktım fakat Türkiye'deki ile arasında 200tl gibi bir fark var malesef. Peki ben bu telefonu aldığımda pasaporta kayıt ve dil dışında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Mesela uygulama ve oyun yüklerken

alical33

alical33

Üye
karşılaşmazsın kayıt yaptır kullan belki tr dilde vardır bilmiyorum yoksada yüklenir bi şekilde

YkPkY

YkPkY

Üye
dil vardır içindedepasaport kaydı yaptırman şart .
yoksa kapanır 1 ay sonra cihaz

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
WD-40

WD-40

Üye
    Konu Sahibi
dil vardır içindedepasaport kaydı yaptırman şart .
yoksa kapanır 1 ay sonra cihaz
Yorumunuz için teşekkürler dediğim gibi dil problem değil ama kafam "SIM Unlock" olayına takılmıştı, bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

YkPkY

YkPkY

Üye
lumialar tüm operatörlerle çalışıyor.operatör kısıtlaması yok diye biliyorum

serverfun912

serverfun912

Üye
Pasaporta kaydı ücretsiz diye biliyorum telefoncu kendine çıkar arıyor ondan alıyordur.

YkPkY

YkPkY

Üye
serviste bedava yaptırabilir

luckysleven

luckysleven

Üye
böyle bir şansın varsa bence 920 den yana kullanmak büyük hata olur :oke:

WD-40

WD-40

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven

vsserhan

Üye
Hocam ben de çok isterdim daha iyi bir telefon almayı ama bütçem ancak ona yetiyor :)
bence gayet iyi bir cihaz tavsiye ederim bakma sen herkezin dediğine onu kötüler ona iyi der ama 1 hafta sonra yenisi çıkar çok iyi der al gitsin .:D.

YkPkY

YkPkY

Üye
920 lumianın ilk kralı.
canavar alet

luckysleven

luckysleven

Üye
öff bıktım ben bu elemandan serhanmıdır nedir her forumda var hepsinden banlanıyor adam fake hesap açıp yine giriyor ya

YkPkY

YkPkY

Üye
ne dediki

luckysleven

luckysleven

Üye

ya bu çocuğu anlat anlat bitmez : ) forum ortamlarının nefret edilen tiplerinden yazar çizer sataşır sonra banlanır hep sonra başka isim alır yine gelir. Turbocore35 denen eleman işte bu.. oda başkasının kullanıcı adı zaten : ) teknoloji forumlarına gdr2 yarın gelir mi diye sormasıyla meşhurdur bu arkadaş

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
:d: demek o ha.
ii olmuşzamanımda da DH da vardı yırtık don Bi tip.onun yüzünden 4 kere banlandım.arada Bi bakıyorum hala kavga ediyor.imza toplayıp şikayet bile etmiştim adminlere, banlanan hep ben oldum, o Bi kere bile ceza yemedi.
en son onada iyice kaydım,adminlerede,sınırsız banlandım en sonunda.dahada işim olmadı orda sonra.torpillimiydi artık neydi ayar olmuştum.
ama biçok konum telef oldu. halen beni anıyolar ama soru soramıyor diğer kimseler :)

bende tamamen buraya yöneldim.her yerde Bi mayasıl var maalesef

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
:d: demek o ha.
ii olmuşzamanımda da DH da vardı yırtık don Bi tip.onun yüzünden 4 kere banlandım.arada Bi bakıyorum hala kavga ediyor.imza toplayıp şikayet bile etmiştim adminlere, banlanan hep ben oldum, o Bi kere bile ceza yemedi.
en son onada iyice kaydım,adminlerede,sınırsız banlandım en sonunda.dahada işim olmadı orda sonra.torpillimiydi artık neydi ayar olmuştum.
ama biçok konum telef oldu. halen beni anıyolar ama soru soramıyor diğer kimseler :)

bende tamamen buraya yöneldim.her yerde Bi mayasıl var maalesef

ah be abi sanada bulaşmış demek bu eleman : ) aynen o dediğin yerde artık insanlar cevap bile vermiyor buna ben 2 kere banlattım oradan bunu yine isim alıp yine geliyor : ) torpilli falan değil adminler bile sinir buna dalga geçiyorlar bununla şimdide buraya sardı işte hayali telefonları falan var çok değişik bir tip çok ..