Football Manager Handheld 2014 V5.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Football Manager Handheld 2014 V5.0.2

Football Manager Handheld 2013, başta futbol severler olmak üzere milyonlarca spor tutkunun her yıl merakla beklediği ve uzun süre üzerinde kafa yorarak oynadıkları futbol menajerlik oyununun Android sürümü.

İçinde Türkiye Ligi olmamasına ve Türkçe dil seçeneği bulunmamasına rağmen birçok kullanıcının tercih ettiği Football Manager Handheld 2013, teknik direktörlük heyecanının hemen her yerde yaşanmasını sağlıyor. Lisanslı oyuncuların ve takımların meydana getirdikleri organizasyon oyundaki heyecanı gerçekçi kılıyor.

14 ligin yer aldığı oyunda kendi taktiğinizi belirliyor, oyuncularınızı yönetiyor ve transferler yaparak takımınızı güçlendirebiliyorsunuz.

Görüntüler:

• Beğen
Tepkiler: BioRenarD

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
Teşekkürler

tottiasd

Üye
ben indirdim ama hile yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: soyupakhasan ve Serhan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

Serhan

Serhan

Üye
Teşekkürler. Deneyen varmı ona göre indirecem. Hilelimi yani.

loko34

loko34

Üye
Eee nerede bunun hilesi.. Bütçe aynı bütçe..

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan ve Serhan

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
günceldir#günceldir#

tottiasd

Üye
Ne güncel dir ya hile yokki

PME 4L

PME 4L

Üye
Reklamlı link yasaktır

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
günceldir#

BioRenarD

BioRenarD

Üye
kardeş neden türkiyeyi seçemiyoruz ? galatasaray falan ? başka bir yabancı takım seçip transfer yapabiliyoruz türkiyedeki oyuncuları alıp ama milli takım veya türkiyeden bir takım alamıyoruz normal mi ? ayrımcılık değil mi bu ?

• Beğen
Tepkiler: Serhan

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
kardeş neden türkiyeyi seçemiyoruz ? galatasaray falan ? başka bir yabancı takım seçip transfer yapabiliyoruz türkiyedeki oyuncuları alıp ama milli takım veya türkiyeden bir takım alamıyoruz normal mi ? ayrımcılık değil mi bu ?
Bilemem hocam yapımcılara sorun :)

Mr JoY

Mr JoY

Üye
bu arkadaş açtığı tüm konulara hileli yazıyor. amacı sadece reklam yapmak oyunların hiçbirinde hile yok

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
bu arkadaş açtığı tüm konulara hileli yazıyor. amacı sadece reklam yapmak oyunların hiçbirinde hile yok
Ben birazda forumu düşünüyorum. Hileli dediğim ve hileli olmayan oyunları hileli apk'si daha çıkmamış demektir ve burda benım konumda hileli apk bulamıyorsan hiç bi yerde bulamassın emin ol.
Kolay gelsin

Mr JoY

Mr JoY

Üye
Ben birazda forumu düşünüyorum. Hileli dediğim ve hileli olmayan oyunları hileli apk'si daha çıkmamış demektir ve burda benım konumda hileli apk bulamıyorsan hiç bi yerde bulamassın emin ol.
Kolay gelsin

yinede bu yaptığın şeyin insanları aldatmak olduğu gerçeğini değiştirmiyor... konu başlığına yakında link eklenecek yazabilirsin mesela

ferdi866

ferdi866

Üye
Link olu

Mr JoY

Mr JoY

Üye
5.0.4 versiyonu mevcut forumda

ryanbabel68

ryanbabel68

Üye
13Ün hilesini biliyorum isterseniz söyleyebilirim

PanoramiC

Üye
Teşekürler :)Teşekürler :)Teşekürler :)

BioRenarD

BioRenarD

Üye
ARKADAŞLAR OYUNU HİLESİZV OYNAMAK ÖNEMLİ HİLELİ OYNAMANIN NERESİ ZEVKLİ YAHU ?

Üst Alt