Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
Aynıyız noob :D aslında ben de 20 diyebilirdim ama... Yani şöyle oluyor: 19bitmiş 20den gün almış oluyoz. 20bitecek önümüzdeki doğum gününde mesela. :D
noob değilim artık :D o aşama 2 hafta önce geride kaldı :D ben aslen 26 aralık 1993lüyüm :) ama kimliğe 1ocak1994 yazdırmışlar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Haydi :maxicep: eller havaya yow yow fitifutu ! :disko: Nasıl da oynuyor :maxicep: ekibi ! Haydi haydi hep birlikte eğlenelim bugün eğlenşcez :maxicep:!!! Yow Yow djindifiçurtaymmmm!

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
andezitt

andezitt

Üye
O hesapla bende 19 oluyom evet nisan doğumluyum :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
andezitt

andezitt

Üye
ben 95lilerle aynı sınıftayım hazırlıkta kaldığım için geçen sene :) güzel bi durum hocalar ne derse korkuyolar ben rahat :D
ama benim 1 ayım var 20 için :D

İlk sene öyle oluyo ya aileden falan ayrilinca bi korku geliyo insana :)

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve andezitt
Invoke

Invoke

Üye
@İsmail hesaba gel :pro: 19.91 yaşındasın, ben 19.58 yaşımdayım.

• Beğen
Tepkiler: andezitt ve -Börteçine-
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
@İsmail hesaba gel :pro: 19.91 yaşındasın, ben 19.58 yaşımdayım.
Ey :maxicep:'li birterk senin elin havada değil ağlen artık yoww yowww :disko: isipari şunlita inizami geninzutaaaa :disko: Dididi Dj sonkadirrrrr r Nasılda oynuyor:maxicep:'liler ama!!!! Bu parti süper olduuuu!:bira:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hesabın güzelmiş bende öyleyse 18,75 falan oluyom :cool:

Yanlış.
Nisan başında doğduysan eğer 18.66 olursun sonu diye düşünürsek 18.58 küsür oradan hesapla işte ikisi arasında bir yerdesin. :D

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
:disko::disko:Yow yow bugün Disco günü bırakın yaşları Dj:rock::rock:Fafafafahriiiii Evet şimdi içeri dansözümüz giriyor<<<<<<<:dansöz:Vuhuhhhh:havai:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
((365-26)/365)+19= 19,92876712328767benimki tam olarak bu :D

Invoke

Invoke

Üye
tahmin olmaz net bişi bulman gerek. (doğum gününden bu güne kadar geçen gün bölü/365)+18 :kop2:

la sona .100lü bir şey yazıyor onluk sayı sisteminden dolayı. Ama 12ayımız var 100/12*doğumundan beri kaç ay geçtiyse (yılları sayma nisan başından beri 8 ay yaklaşık buradan da =.66 gelir oda 18.66 yapar :pro: bence doğru :D)

• Beğen

Üst Alt