Ps3 Joystick Tamiri

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
Ps3 Joystick Tamiri
Meraba arkadaşlar benim Sony nin orjinal dualshock3 kablosuz joystick var. Ama düşe düşe bozulmaya başladı özellikle pes te çok delirtiyor bunun tamirini yapan bir yer var mı acaba?

1996yb

Üye
Merhaba teknosadan 0 dualshock 3 alın yeniden ama geniştirilmiş garantiyide alın ondan sonra tuşunuzu sökseler dahi yapıyorlar benim psp vardı tuşunu sökmüştüm geniştirme garanti olduğu için yaptılar sende öyle yap

Sciondar

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba teknosadan 0 dualshock 3 alın yeniden ama geniştirilmiş garantiyide alın ondan sonra tuşunuzu sökseler dahi yapıyorlar benim psp vardı tuşunu sökmüştüm geniştirme garanti olduğu için yaptılar sende öyle yap
Zaten alalı çok oldu ve bu kollar boşa gitsin istemiyorum. Tamiri için de bir miktar odeyebilirim. Tamiri yoksa uygun bir fiyata sony şart değil bir kol almayı düşünüyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tamir ederler etmesine de 50 lira fiyat çıkarırlar önünüze.Üstüne 20-30 lira daha katar 0'ını alırsınız, 2 yıl garantili, rahat rahat keyfinize bakarsınız.Ayrıca resmi olmayan tamircilere giren konsol ve aksesuarları pek uzun ömürlü olmuyor malesef...He kol olacaksanız orjinal alamanızı şiddetle tavsiye ederim.İlk bakışta pek dikkat çekmese bile rahatlık, kalite, uzun ömürlülük açısında çok büyük farklar oluyor gamepad'ler arasında.

1996yb

Üye
Logitec markalı gamepad al kablosus al 99tl hemde kaliteli yani sony markası dışında sadece bu marka ve aral gamepad var

Sciondar

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
Benim için öncelik le tamir önemli yeni alırsam o kaliteli kol boşa gidecek tamir de 50 tl üstü tutmaz heralde birde nerde yapılıyor bu tamir sony servisinde mi?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Logitec markalı gamepad al kablosus al 99tl hemde kaliteli yani sony markası dışında sadece bu marka ve aral gamepad var

Eh Sony'ler de 100 lirayken Logitech alınmasını ben pek önermiyorum :)

Benim için öncelik le tamir önemli yeni alırsam o kaliteli kol boşa gidecek tamir de 50 tl üstü tutmaz heralde birde nerde yapılıyor bu tamir sony servisinde mi?

Sony servisi olabilir, konsol tamircileri olabilir.İstanbulda oturuyorsan sirkeci-eminönü, bakırköy, taksim, beşiktaş, kadıköy taraflarında bu işi yapacak bir çok dükkan var.

Sciondar

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
Hazır ps4 çıkmış ken fiyatlarda indirim olmuş olabilir mi?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hazır ps4 çıkmış ken fiyatlarda indirim olmuş olabilir mi?

Fiyat indirimi henüz piyasaya yansımaz zaten daha PS4 çıkmadı daha.Şuan firmalar PS3'lerde son pahalı satışlarını yapıyorlar, PS4 çıktıktan bir kaç ay sonra fiyatlar biraz daha düşer.Gamepadlere de yansır bu düşüş muhakkak fakat 5-10 lira ile sınırlı kalabilir.Sonuçta PS3 desteği daha uzunca bir süre devam edicek...

1996yb

Üye
Ps3 dualshock 3 kollar 100tl deil 135tl deilmiydi.

1996yb

Üye
Teknosada 135 dio ben hep ordan alıyorumda sizin dediğiniz hangi site acaba bende ordan alcam.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Teknosada 135 dio ben hep ordan alıyorumda sizin dediğiniz hangi site acaba bende ordan alcam.

Teknosa fiyatlarına bakacak olursak adamlar hala PSP 1001'i 300 liradan satmaya çalışıyorlar.Nerede oturuyorsun daha rahat yardımcı olmabilmem için ?

Gold'ta bile 109 lira ki küçük oyun mağazalarında daha ucuza bulabilirsin.İstanbul'da oturuyorsan bir kaç yer söyleyebilirim.

Ayrıca tamir ettirmeyi tercih edersen şurayı düşünebilirsin ;

Sciondar

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
Kolay bişey olsa açar yaparım birde kaç yıl oluyor bunların ömürleri benimki ler 3.5 yılını doldurdular

1996yb

Üye
Önerin için teşekkürler fakat ben tokatta oturuyorum kredi kartım olmadığı için sitelerden sipariş veremiyorum mecburen teknosadan almak zorundayım xbox 360,samsung galaxy note,psp e1004 birde suuny marka led lcd tv aldım sapa sağlam fakat fiyatları tuzluİdare etmelik snopy marka kolları kullanabilirsin 25 30tl arası paran oluncada orjinal alırsın ben xboxa başka marka kol almayı düşünüyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kolay bişey olsa açar yaparım birde kaç yıl oluyor bunların ömürleri benimki ler 3.5 yılını doldurdular

Kullanımına göre değişir ömrü.Sık, orta-sık kullanıyorsan kolları 3.5 yıl çok normal hatta biraz uzuncana bile diyebilirim.Az kullanıyorsan az tabi :)

1996yb

Üye
Peki bişey sorcam xbox 360 yedek parça satan veya onaran yer biliyormusunuz acaba konu ps3 kolu fakat buraya yazıyım dedim.

1996yb

Üye
Tokat ta oturuyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt