Nfs Rivals Yükledim Ekran Kartımı Güncellemem Gerekiyor Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
driverını güncelle olmazsa atı physx diye bir şey var onu yükle onda da olmazsa oyunu bi daha indir ben gta 4ü yükleyene kadar bi kaç kere indirdim
dostum atı physx diye bişe bulamadım 30 dk ya yakın arıyorum bulamadım nasıl bi program bu oyunu tekrar indiremem net çok yavaşladıarkdaşlar oyunu driver boots programı aracılığıyla açtım tüm driverlerimi güncelledi bu program ama şimdide nfs rivals exe tıkıyorum masaüstündeki siyah ekran da kalıyo şimdiki sorun bu yarımcı olabilirmisiniz

Uhops

Uhops

Üye
X86ya mı tıklıyorsun normal olanamı?

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
walla dostum ana menüyü bulamadım ayarlara giremiyorum öncelikle ana menü nerede biliyormusun fps ye bakmadım daha yarış bile yapamadım ana menüyü bulamadığımdan sen biliyosundur ana menüyü nasıl bulabilirim

Uhops

Uhops

Üye
Page up ve page down :) bide home ile end var.

Arabanın ekranda olduğu ekranda page up veya page downa bas. :)Ama oyunda diğer oyunlar gibi
play
save
load
settings
credicts
exit
diye bir menü yok. Polis veya yarış arabası seçilen ekrandan(ekran ikiye bölünüyor bi yanda polis bir yanda kırmızı ferrari) sonra ilginç bir menü var.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Page up ve page down :) bide home ile end var.

Arabanın ekranda olduğu ekranda page up veya page downa bas. :)Ama oyunda diğer oyunlar gibi
play
save
load
settings
credicts
exit
diye bir menü yok. Polis veya yarış arabası seçilen ekrandan(ekran ikiye bölünüyor bi yanda polis bir yanda kırmızı ferrari) sonra ilginç bir menü var.

dostum biliyoum yarı polis arabası diğer yarısı ferrari o kısımda mı dediğin tuşlara basıcam

Uhops

Uhops

Üye
dostum biliyoum yarı polis arabası diğer yarısı ferrari o kısımda mı dediğin tuşlara basıcam
Hayır polisi veya yarışçıyı seçtikten sonra basacaksın.

Zaten hiç başlamadığın için yarışçıyı seçemiyorsun ilk polis ile eğitim yapacaksın.

Polisi seç konuşan sesi dinle görevleri yap sonra yarışçı görevlerini yap. Yoksa her seferinde eğitim açıiıyor.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Hayır polisi veya yarışçıyı seçtikten sonra basacaksın.

Zaten hiç başlamadığın için yarışçıyı seçemiyorsun ilk polis ile eğitim yapacaksın.

Polisi seç konuşan sesi dinle görevleri yap sonra yarışçı görevlerini yap. Yoksa her seferinde eğitim açıiıyor.
ewt dostum o kısımdan bi türlü kurtulamadım adamında konuştuğundan anlamıyorum ingilizcem iyi değil artık bi şekilde yapacaz

Uhops

Uhops

Üye
İstersen haftasonu teamwiever'dan bakıyım.

Üst Alt