Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önemli--hayati--yani gir içeri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2481863
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
önemli--hayati--yani gir içeri
Abi ben asırı futbol sever biriyim.RF 2010 için türkçe spikeri sağolsun kayahan abim yaptı tek sorun veya eksik diyelim bana vve bazı RF 10 oynayanlar isterler türkiye ligi ve takımları yapabilirmisiniz. Birde ben TS liyim takım iyi olursa sevinirim
Cihanî Sultan
Üye
Haydaaa...Neyse ben belirteyim de.Hiç de yapılabilecek bir şey gibi durmuyor.Yani ümitlenmemeni öneriyorum.Ha belki bir mucize olur da yapabilen çıkar Ama bu ümit de hepimizin içindeki ümitler gibi.Yani Symbian'a yeni hd oyun çıkması,kusursuz bir tarayıcımızın olması gibi bir ümit... Lütfen sözlerimi yanlış anlama.Tamamen samimi bir şekilde yazıyorum bunları...
keys1903
Üye
hayati olay bumu
MaxipmaN
Üye
bulamazsan kafana mı sıkacaklar intihar mı edeceksin?
HAM ZA
Üye
kardeş bunun hayati bi önemi yok yani zamanında bilgisayarı getirebilseydik abd deki gibi -şimdilik- en saçma projelere bile miyonları akıtsaydık real footbal 2010 a değil yama istemek burda milli oyunumuzun yöneticilerinden güncelleştirme istetebilirdik ama malesef bizi tüketmeye alıştırdıkları için.... neyse gece gece saçmaladıysam kusuruma bakmayın tatlı sahurlar