Satılık 850 Ye Satılık Samsung S3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
850 Ye Satılık Samsung S3
siyah samsung s3 var bitane de yurtiçi faturalı garantili ekranı jelatinli orjinal arka kapağı hiç kullanılmadı herbişeyi var onun fiyatıysa 850 pazarlık takas olmaz..ilgilenenler [email protected] dan mail atarlarsa anında cevap verilir detaylar konuşulur, iyi forumlar arkadaşlar ve ricam herkesten ; ALICI OLMAYANLAR YOK EFENDİM FİYAT ÇOK SATAMAZSIN ELİNDE PATLAR VS yorumlar yazmasın piyasayı sizin kadar bizde biliyoruz.şimdiden teşekkürler...

Nokia lumia 920 ve samsung S3 resimleri eklenmiştir...konu günceldir.

Son düzenleme:

sinan627

sinan627

Üye
nokta kilcal ciziksiz xperia s lumia ile takas dusunir misin?

MrExpert

MrExpert

Üye
S3 ün gerçek piyasasını bilmediğin belli :ehe

alical33

alical33

Üye
s3 ü o fiyata satman çok zor ama 920 yeiyi fiyat biçmişsin denebilir

alical33

alical33

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
up tıs up tıs :)günceldir...fiyatlarda güncellendi,pazarlıksız fiyatlardır.günceldir...günceldir...

burak1011

Üye
ürünleri garanitisi? nerden alındıkları? kutu fatura var mı ? ikiini bir alsak fyat kac olur kardeşim?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
ürünleri garanitisi? nerden alındıkları? kutu fatura var mı ? ikiini bir alsak fyat kac olur kardeşim?
fiyat 1550 olur kardeşim.resimlerini yüklerim kutu ve garanti kağıtlarının.günceldir... sadece s3 kaldı onuda satıp ocakta 1520 ye yelken açıyorum inşaALLAH :)

mhrylmz

mhrylmz

Üye
Lumia cihaz dan memnun kaldın mi??? 1020 düşünüyorum önerir misin?

alical33

alical33

Üye
fiyat 1550 olur kardeşim.resimlerini yüklerim kutu ve garanti kağıtlarının.günceldir... sadece s3 kaldı onuda satıp ocakta 1520 ye yelken açıyorum inşaALLAH :)
sen de mi 1520 yi alacan bi gelsede alsak yav :D
Lumia cihaz dan memnun kaldın mi??? 1020 düşünüyorum önerir misin?
bende 920 kullanıyrum çok memnunum 1520 yi bekliyorum geldiği gün gidip alacam 1020 de öneririm mükemmel bir kamerası var işletim sistemi zaten 10 numara

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle lumia lar çok güzel cihazlar öneririm.ilk lumia 920 sihay hediye gelmişti ve sıkılıp note 2 ile takas ettim sadece 3 hafta note 2 kullanabildim dayanamadım hantallığına ve sattım gittim beyaz lumia 920 aldım şimdi de siyah 925 im var ama bu ay sonu bunu da satacam ve 1520 nin parası çıkacak :)

mhrylmz

mhrylmz

Üye
Vay be .benimde aklim yatiyor 1020 ye. 808 kullanmistim simdi gmd 1020 iyi gider sonrasinda

evarietyw

evarietyw

Üye
htc 8s üstüne ne kadar istersin s3 için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...