Tavsiye Lg Optimus 4x Hd ,vu,3d Max Sizce Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus 4x Hd ,vu,3d Max Sizce Hangisi
arkadaşlar htc evo 3d telefonum var ama berbat bir marka htc ne güncelleme var ne bişey kalite desen eksilerde neyse ben bu modeller arasında kaldım fakat şöyle bi durum var ben htc ve sony düşük seviye telefonlarını almayı düşünmüyorum sıfır alıcam bütcem en fazla 1100 tl sizce bu modellerden hangisi veya hangi marka model gm discovery almam mtk işlemci onu alıcağıma gider çakma s4 alırım aynı kalite

Narutodth

Narutodth

Üye
arkadaşlar htc evo 3d telefonum var ama berbat bir marka htc ne güncelleme var ne bişey kalite desen eksilerde neyse ben bu modeller arasında kaldım fakat şöyle bi durum var ben htc ve sony düşük seviye telefonlarını almayı düşünmüyorum sıfır alıcam bütcem en fazla 1100 tl sizce bu modellerden hangisi veya hangi marka model gm discovery almam mtk işlemci onu alıcağıma gider çakma s4 alırım aynı kalite
lg optimus g yada lg nexus 4 düşünün derim ben.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
okadar param yok abi be olsa hiç durmam koşa koşa optimus g alırım nexus almam düz telefon bi fonksiyonelligi yokki

Narutodth

Narutodth

Üye
okadar param yok abi be olsa hiç durmam koşa koşa optimus g alırım nexus almam düz telefon bi fonksiyonelligi yokki
1100 tl var sende zaten optimus g 1200 1300 arasi. biraz bekle optimus g al sonra pisman olmazsin hem. yada bak mesela gittigidiyora guveniyosan lg g2 var 1300tl :D

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
1200mu teknosada 1400 tlye gördüm bu pazar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
1300 e alamam EVO 3d yi en fazla 550 ye satabilcem 150 de bende var kalanını anneme taksit yaptırmaya calisacamg pro değil g idi

Narutodth

Narutodth

Üye
1300 e alamam EVO 3d yi en fazla 550 ye satabilcem 150 de bende var kalanını anneme taksit yaptırmaya calisacamg pro değil g idi
hocam elbet indirime girer 1200 olur o sonra pisman olursunuz annenizi ikna edin.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
olmaz gitcem 800 tlye 3d max alicamolmazsa gitcem 3d max alicambu pazarı bekliyim turuncu indirim oluyo ozaman olur belki

Sarangni

Sarangni

Üye

Şu anda Internet sitesine bakıyorum LG G Pro 1399 TL. LG G 1299 ve piyasada en pahalı fiyat Teknosa da. İnternet alacaksan Kliksa da LG Türkiye garantilisi 1188. Ben teknosadan telefon almazdim her zaman piyasadan daha yuksek fiyatlar.

Narutodth

Narutodth

Üye
Şu anda Internet sitesine bakıyorum LG G Pro 1399 TL. LG G 1299 ve piyasada en pahalı fiyat Teknosa da. İnternet alacaksan Kliksa da LG Türkiye garantilisi 1188. Ben teknosadan telefon almazdim her zaman piyasadan daha yuksek fiyatlar.
Vatanda haftasonu indirimiyle duser o

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
haklısın bi bakiyim kadikoyde bayiden senin dediğin gibi sıfır indirimli ürünlet var eğer alırsam süper olcak 2 gb ram manyak bişey yaabi varya hepinize çok teşekkür ederim aklımı açtınız yoksa gidicekti 1100 tl

Sarangni

Sarangni

Üye
Vatanda haftasonu indirimiyle duser o

Vatan LG satmiyor. Bizim eve çok yakın kaç defa sordum getirmiyorlar

Kliksa da Maxsimum karta kampanya da var. Cihaz 1088 TL geliyor. Bu arada Teknosa da Kliksa da Sabancı kuruluşu ama fiyat farkları dağlar kadar

Narutodth

Narutodth

Üye
haklısın bi bakiyim kadikoyde bayiden senin dediğin gibi sıfır indirimli ürünlet var eğer alırsam süper olcak 2 gb ram manyak bişey yaabi varya hepinize çok teşekkür ederim aklımı açtınız yoksa gidicekti 1100 tl
Rica ederim :) iyi geceler.
Vatan LG satmiyor. Bizim eve çok yakın kaç defa sordum getirmiyorlar

Kliksa da Maxsimum karta kampanya da var. Cihaz 1088 TL geliyor. Bu arada Teknosa da Kliksa da Sabancı kuruluşu ama fiyat farkları dağlar kadar
Nasol satmiyolar ya ?

Sarangni

Sarangni

Üye

Kadıköy de Basari Garantililer var. Yalnız kutuları dikkatli kontrol et ve kapalı kutu al. Orda ki telefonculara pek güven olmaz özellikle Osman ağa kismindakilere dikkat et.

Şikayetvar sitesinde bazilari epey ünlü :D

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
başarı garanti kotumu oluyo ordakiler fena beni kekliyemezler 10 yaşından beri bu işlerle ugrasiyom 18 yaşındayım