dostum 13.9 en son güncellemesi yeniden başlatmayı denemedim deniyeyimDriverı güncellemen gerektiğini söylemiş.13.1 de senin sürüm, 13.4 olması gerekiyormuş, internette arat, bul indir, kur, yeniden başlat, tekrar dene.
maalesef dostum aynı en güncel sürüm 13.9 yükledim ama fayda etmiyo acaba ekran kartından dolayımı dx10 desteklemiyomu nfs rivalsSonuç?
maalesef dostum aynı en güncel sürüm 13.9 yükledim ama fayda etmiyo acaba ekran kartından dolayımı dx10 desteklemiyomu nfs rivals
Ekran kartın ne abi? Ben yaziyi okuyamadim ama bazen erkan karti fix diye aratman da gerekebiliyor.. bu arada farkli cr*** de deneyebilirsin
dostum cr... denedim işe yaramadı ekran kartım ati radeon hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10.1
bende arıyorum ama maalesef böyle bir sorun bulamadım evet dostum bencede yeterli dx 10.1 zaten 10-15 siteye baktım çoğunda dx10 istioSistem gereksinimleri yeterli, baktım ama bulamadım sorunu :/
bi torrent sitesinde görmüştüm indirmeye çalıştım ama torrent hatalı çıktı bende blackbox ' un kendi sitesine bakacağımOyunun blackbox sürü mü çıkık onu dene istersen. 3Gb![]()
Aynen bendede öyle dedi, bende bende sorun var sanmıştım. Yakında düzeltirler.bi torrent sitesinde görmüştüm indirmeye çalıştım ama torrent hatalı çıktı bende blackbox ' un kendi sitesine bakacağım
inşallah dediğin gibi olur nfs rivalsı sırf ferrari için oynayacağımAynen bendede öyle dedi, bende bende sorun var sanmıştım. Yakında düzeltirler.

nasıl yani tepki yok demiBlackbox indirdim setup.exe açılmıyor.![]()
Açtım kurdum, ama oyununda low ayarda 30 fps highde 19 FPS alabildim, yani hertürlü oynuyamadım oyunda 30 FPS kilidi varmış. -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60 bununla kilidi kldırdım ama şimdide oyun ağır çekim oldu. Cheat engine ile speed hack yaptım, sadece geçen zaman hızlandı.nasıl yani tepki yok demi
Kırmızı renkli yeri yapamadım gitti bi türlü.Popüler oyunlara mod hazırlayan birçok ismin Need For Speed serisinin en yeni oyunu Rivals ile arası bu aralar pek iyi. Bildiğiniz gibi piyasaya çıktığı günden bu yana oyuncuların başını ağrıtan 30 FPS sınırı can sıkmaya devam ediyordu. Ne kadar iyi bir grafik kartınız olursa olsun Rivals saniye başına kare sayısında 30 değerinin aşılmasına izin vermiyordu. En azından oyunlarla haşır neşir olmuş birisi dahi 60 FPS ile 30 FPS arasındaki akıcılık farkını rahatlıkla farkedebilecek gözlere sahiptir. Fakat görünen o ki geliştiriciler bu duruma daha farklı bakıyorlar. Onlara göre oyunu 30 FPS’ye sabitlemek hem grafiksel bozulmaları minimuma indirirken hem de oynanışta film hissiyatı yaratıyor. Bir oyuncu olarak Rivals’da 30 FPS ile film hissiyatından çok rahatsızlık hissettiğimi söyleyebilirim.
Günümüzde artık NFS: Rivals gibi bir oyunun 60 FPS baskısını kaldırabilecek çok sayıda grafik kartı bulunuyor. Hal böyle olunca gece gündüz çalışarak Rivals’a mod hazırlayan bir ekip oyunun 30 FPS sınırını aşmayı başarabilmiş. Aslında bunu basit bir kod satırı ile yaptıklarını söylesek yanılmış olmayız.
“-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60″
Yapmanız gereken şey bu kodu kopyalayıp oyunun masaüstü ikonuna sağ tıklamak ve ikonun yer aldığı dosya yolunu gösteren kutucuğa eklemek olacak.
Burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Modu ortayan çıkaran ekibin söylediklerine göre diyelim ki kod satırındaki değerleri 60/60 olarak belirlediniz. Fakat bilgisayarınız oyunu 60′da değil de 50 FPS’de çalıştırdı. Bu durumda oyun hızının değiştiğinigöreceksiniz. Bu nedenle bilgisayarınızın oyunu kaç FPS’de çalıştırdığına dikkat ederek kod satırını ona göre değiştirmeniz gerekiyor.