Sizce En Iyi Anime Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Sizce En Iyi Anime Hangisi
bence yu gi oh. sizce hangisi

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14

Uhops

Uhops

Üye
Pika pika pikaçuuda anime mı?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
naruto süper ya :oke:

dark_legolass

dark_legolass

Üye
One Piece tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: tardis_doctor ve Van Hohenheim
0MG90

0MG90

Üye
yu-gi-oh!

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14 ve Van Hohenheim
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Anime ise avatar harika :D

• Beğen
Tepkiler: fuko08
Invoke

Invoke

Üye
kurtlar vadisi =Pyu-giii oooh its taym dududududududuuuuuel o kadar izledik =P Zaten başka bilmiyorum.
Pokemon sayılıyo mu ki? =P Sayılıyorsa kapışırlar. Bu kadar benim anime kültürüm, zaten gerek de yok.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Sarangni

Sarangni

Üye
Death Note - Ölüm Defteri

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve Van Hohenheim
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Code Geass bana kalırsa açık ara en iyisi. ALL HAIL LELOUCH !!!!

En hoşuma giden ecchi serileri ; High School DxD, Freezing, Dakara Boku wa H ga Dekinai

En sevdiğin shounen seri ; One Piece

En sevdiğim komedi animesi ; Gintama

En sevdiğim "Code Geass" olmayan seri :(Kısacası 2.'si :ehe ) : Bakuman (3 sezon, her sezonu 25 bölüm)

Ayrıca Mirai Nikki, Another, Beck, Great Teacher Onizuka, Elfen Lied, Hellsing Ultimate, Berserk, Death Note, Fullmetal Panic, Ao no Exorcist, Shingeki no Kyojin çok çok iyi serilerdir.Konularına bakın, sevdiğinizi izleyin.

Ayrıca Yu-Gi-Oh! , Pokemon, Digimon, Beyblade'de animedir.Yu-Gi-Oh!'un farklı karakterler ile olmakla beraber animesi devam etmekte.Ayrıca oyun kartlarının satışı, üretimi devam ediyor ki bende de baya sağlam bir deste mevcut, arada turnuvalara gidiyorum ^.^

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
anime türleri hakkında pek fazla bilgim yok . Galiba yu gi oh da shounen türüne giriyor.ayrıca arkadaşlarım bana bu yaşa geldin hala çizgi film mi izliyon diyorlar ya sinir oluyorum :D daha anime nin ne olduğunu bilmiyorlar boş boş konuşuyorlarşu anda yu gi oh izliyorum 2. Sezondayım bitince başka animeye geçecem

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bir zamanlar domates adam diye çizgifilim vardı çok severdim

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Şuan death note mangalarını okuyorum. Gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
anime türleri hakkında pek fazla bilgim yok . Galiba yu gi oh da shounen türüne giriyor.ayrıca arkadaşlarım bana bu yaşa geldin hala çizgi film mi izliyon diyorlar ya sinir oluyorum :D daha anime nin ne olduğunu bilmiyorlar boş boş konuşuyorlarşu anda yu gi oh izliyorum 2. Sezondayım bitince başka animeye geçecem

Yu-Gi-Oh!'un hangi serisinin 2. sezonunu izliyorsun ? Zexall - 5DS - Yugi ? Bir sürü serisi var da ^.^

SHS

SHS

Üye
D.Gray-man
Hellsing
Rurouni Kenshin
Bleach
Naruto

bunlarda benim sevdiklerim, en iyisi en baştaki :D

StRonK

StRonK

Üye