Xperia Sola Şarj Etme Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola Şarj Etme Problemi
arkadaşlar bu lanet telefonu aldığıma okadar pişmanım ki anlatamam.telefon gelir açmak için tuş kilidini kaydırırım tel kitlenir , birisine telefon etmek isterim rehbere girerim arıyacağım kişinin ismini tıklarım tel yine kitlenir , teli pc ye bağlarım pc görmez(dier pc lerdede denendi olmuyor) root cart curt ıcs gibi şeyleri zaten hiç yapamadım şimdide son zamanlarda tel açık haldeyken şarj cihazını taktığımda tel şarj olmuyo.illa teli kapatmam gerekiyo ki ozaman şarj oluyo. varmı bu cihazı kullanıpta bu tür sorun yaşıyan

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Saol ama pc teli görmüyoki :)

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
XpAndroid sürümü: 2.3.7
Çekirdek sürümü: 2.6.35.7+
Derleme no: 6.0.B.3.184

Invoke

Invoke

Üye
Flashtool yükleyip, driverları kurdunuz mu?
win7de de filan denediniz mi?
Farklı bir kablo ile denediniz mi?

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Win7 de denedim olmadı ama farklı kablo denemedim belki kablodan olabilir eğer bilgisayarda teli görebilirsem flashtool u bi araştırırım daha önce denemiştim ya ben beceremedim yada biyerlerde yanlışlık yaptım bakalım kablo işini halledeyim önceBirde bi video da izledim bu teli baya bi hızlı hale getiriyolar önce root yapıyodu ardından room yüklüyodu teli ilk aldığım zamanlar baya uğraştım ama yapamadım tel den kaynaklı olabilir demişlerdi

Invoke

Invoke

Üye
Win7 de denedim olmadı ama farklı kablo denemedim belki kablodan olabilir eğer bilgisayarda teli görebilirsem flashtool u bi araştırırım daha önce denemiştim ya ben beceremedim yada biyerlerde yanlışlık yaptım bakalım kablo işini halledeyim önceBirde bi video da izledim bu teli baya bi hızlı hale getiriyolar önce root yapıyodu ardından room yüklüyodu teli ilk aldığım zamanlar baya uğraştım ama yapamadım tel den kaynaklı olabilir demişlerdi

Flashtool konusu imzamda var, büyük iht. kablonda sorun yoktur, driverları kursan çalışır.
Nasıl telefondan kaynaklı olacak? Siz yapamamışsınızdır. Cihaz orijinal mi?

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Tel orjinal olması lazım bimeks ten almıştım derleme numarası benim cihazdan farklı sola var zaten telini modifiye eden arkadaşlardada o cihazdan var yada ben yanlış hatırlıyorumSöylediğin gibi benden kaynaklı büyük ihtimalle pc ye ve tele format çekeyim birdaha deniyeyim ama eminim ki yine olmıcak

Invoke

Invoke

Üye
Derleme numaranda sıkıntı yok, orijinal sürümü kullanıyorsun.
Tel orjinal olması lazım bimeks ten almıştım derleme numarası benim cihazdan farklı sola var zaten telini modifiye eden arkadaşlardada o cihazdan var yada ben yanlış hatırlıyorumSöylediğin gibi benden kaynaklı büyük ihtimalle pc ye ve tele format çekeyim birdaha deniyeyim ama eminim ki yine olmıcak

Telefonda sıkıntı olacağını sanmıyorum, format atmaktansa flashtoolu kur, içinde flashtool-driverstan uygun driverları yükle. Bunu bi dene... İmzamda var Flashtool Rehberi konusu...

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Yardımların için saol şuan çalışıyorum eve gidince uğraşacam takıldığım bir konu olursa ve gelişmeleri burdan yazarım

Invoke

Invoke

Üye
Yardımların için saol şuan çalışıyorum eve gidince uğraşacam takıldığım bir konu olursa ve gelişmeleri burdan yazarım

Bu gece cevap veremeyebilirim(çevrimiçi olursam veririm) ama yarın akşam mutlaka yazarım.

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Önemli deil acelesi yok zaten tekrardan zaman ayırdığın için teşekkür ederim

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Teli pc ye bağladım kabloda problem yok hatta tel şarj bile oldu ama malesef pc teli birtürlü görmüyor ayrıyetten pc companion programını kurdum yok yine görmüyor bahsettiğin işlemleri yapabilmem için öncelikle pc nin teli görmesi gerekli heralde

Takipçi Satın Al

Üst Alt