telefon s3 simdi ben bu modu kurunca hic bir sorun cikmiycakmi?Telefon ne? Officiallerde calismasi lazim
Tekrar stock a donersem bi sorun olurmu ?cm10.1 stabil versiyon kurabilirsin bir sorunu yok kendim kullanmistim birkac hafta
4.3 gelene kadar kullanicam da o yuzden soruyorumtelefonumdaki sorundan dolayi ben kiesin acil durum fabrika yazilimi yukleme bolumunden döndürdüm (gerci sorunum hala devam ediyo da) sen de dönersin yani problem olmaz
play storeda cm installer varmis onu indiriyim diyorum onu kullanmak icin rootlu olmasimi gerekiyor telefonun?su sorunum devam etmese ben de edicem de ettirmiyo telefon garantiye gidecek..4.3 gelene kadar kullanicam da o yuzden soruyorumplay storeda cm installer varmis onu indiriyim diyorum onu kullanmak icin rootlu olmasimi gerekiyor telefonun?
su sorunum devam etmese ben de edicem de ettirmiyo telefon garantiye gidecek..
o uygulama sanirim rom indiriyo zip halinde, root gerektirmez ve hali hazirda cwm mevcutsa direk kurabilirsin romu, yardimci olabilirim bu konularda cok basit ama dogru yazilimi indirdigin surece tabi ki
cm installer kurucaksin oradan istediğin versiyonu (cm10.1 stabil veya cm10.2 nightly tavsiye ederim ikisini de uzun sure kullandim sorun yok) indir cwmden wipelari yapip install from sd veya external diyip flaslicaksin (ayrintili anlatabilirim ama bildigini varsaydigim icin) kolay gelsin hocamSimdi ben odin ile cwm aticam telefona ardindanda bu cm installeri kurucam ve olay biticekmi yani?
cm installer kurucaksin oradan istediğin versiyonu (cm10.1 stabil veya cm10.2 nightly tavsiye ederim ikisini de uzun sure kullandim sorun yok) indir cwmden wipelari yapip install from sd veya external diyip flaslicaksin (ayrintili anlatabilirim ama bildigini varsaydigim icin) kolay gelsin hocam

aynen cwmsiz olmaz hata verirOdinden cwm aticaz yani![]()

Tamam cok sagol bilgilendirdigin icinaynen cwmsiz olmaz hata verir
eger cwm attiktan sonra baktin olmuyo sorun şu stok recovery ustune yaziyo cwmnin calismasini engelliyo. cozum ise odinden auto rebootu kaldir flasla daha sonra kapatip direk recoveryi ac telefon acilirsa yine stok ustune yazar ve tekrar flaslaman gerekir, aklinda bulunsun eger sende de oyle olursa
baya ugrastirdim ama kusura bakma 
rica ederim hic onemli degil sorabilirsinTamam cok sagol bilgilendirdigin icinbaya ugrastirdim ama kusura bakma
![]()

TesekkurlerS3 icin tum romlar sorunsuzdur