5 kisiyiz istima tamam heralde
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: sen de gamoon Genişletmek için tıkla ... Haydarı gördükten sonra ben bi adım geri atarım aga
-qarapapaq-' Alıntı: sen de gamoon Genişletmek için tıkla ... Haydarı gördükten sonra ben bi adım geri atarım aga
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap narnia16' Alıntı: Haydarı gördükten sonra ben bi adım geri atarım aga Genişletmek için tıkla ... Ölmek var dönmek biz bu yola baş koyduk ulen
narnia16' Alıntı: Haydarı gördükten sonra ben bi adım geri atarım aga Genişletmek için tıkla ... Ölmek var dönmek biz bu yola baş koyduk ulen
Invoke Üye BLooD_ReG' Alıntı: Buradan sağ çıkman imkansız teslim ol Genişletmek için tıkla ... 5vs1 gamoon narnia16' Alıntı: Haydarı gördükten sonra ben bi adım geri atarım aga Genişletmek için tıkla ... sen benim tarafa gel, 4vs2 olduk =P istisna97' Alıntı: @haydaravisyon Ehehe Genişletmek için tıkla ... tagleyemedin ki =P
BLooD_ReG' Alıntı: Buradan sağ çıkman imkansız teslim ol Genişletmek için tıkla ... 5vs1 gamoon narnia16' Alıntı: Haydarı gördükten sonra ben bi adım geri atarım aga Genişletmek için tıkla ... sen benim tarafa gel, 4vs2 olduk =P istisna97' Alıntı: @haydaravisyon Ehehe Genişletmek için tıkla ... tagleyemedin ki =P
narnia16 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ölmek var dönmek biz bu yola baş koyduk ulen Genişletmek için tıkla ... Bak damardan girdin sopaayla olcak iş değil bu ama silahları gap gel
BLooD_ReG' Alıntı: Ölmek var dönmek biz bu yola baş koyduk ulen Genişletmek için tıkla ... Bak damardan girdin sopaayla olcak iş değil bu ama silahları gap gel
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: 5vs1 gamoon sen benim tarafa gel, 4vs2 olduk =P tagleyemedin ki =P Genişletmek için tıkla ... Hunharca güldüm
-qarapapaq-' Alıntı: 5vs1 gamoon sen benim tarafa gel, 4vs2 olduk =P tagleyemedin ki =P Genişletmek için tıkla ... Hunharca güldüm
Invoke Üye narnia16' Alıntı: Bak damardan girdin sopaayla olcak iş değil bu ama silahları gap gel Genişletmek için tıkla ... vaay... gamoon BLooD_ReG' Alıntı: Hunharca güldüm Genişletmek için tıkla ... gülerken öldün
narnia16' Alıntı: Bak damardan girdin sopaayla olcak iş değil bu ama silahları gap gel Genişletmek için tıkla ... vaay... gamoon BLooD_ReG' Alıntı: Hunharca güldüm Genişletmek için tıkla ... gülerken öldün
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: vaay... gamoon gülerken öldün Genişletmek için tıkla ... Ta ta ta öldün cıgh diyosun yani
-qarapapaq-' Alıntı: vaay... gamoon gülerken öldün Genişletmek için tıkla ... Ta ta ta öldün cıgh diyosun yani
Invoke Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bu ne kadar alıntı tel kastı Genişletmek için tıkla ... BLooD_ReG' Alıntı: Ta ta ta öldün cıgh diyosun yani Genişletmek için tıkla ... hee
BLooD_ReG' Alıntı: Bu ne kadar alıntı tel kastı Genişletmek için tıkla ... BLooD_ReG' Alıntı: Ta ta ta öldün cıgh diyosun yani Genişletmek için tıkla ... hee
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap istisna97' Alıntı: Biz alırız Genişletmek için tıkla ... Neyi alıyon sen ben varım ulen
ŞenolTÜRK Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ottoman abimiz ve şenol gitti Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım