Inanılmaz Ama Gerçek Pro Evolution Soccer 2014 Türkçe Ve Ingilizce

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
    Konu Sahibi
Inanılmaz Ama Gerçek Pro Evolution Soccer 2014 Türkçe Ve Ingilizce

buradan da emulatörü indirin

buradan oyunu indirin

dipnot: oyun italyancadır türkçe veya ingilizce daha cıkmadı şimdilik

arkadaşlar uzun süre araştırmalarımla sonuçlanan oyunu bir sitede buldum sizinle paylaşmak istedim oyun PPSSPP yani PSP emülatörü ile çalışmaktadır deneyip beni bilgilendirirsiniz...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: serdar_34_54
1990hakan

1990hakan

Üye
Paylaşımın için teşekkürlerde zippy yada mediafire falan yükleseydin kardeşimPaylaşımın için teşekkürlerde zippy yada mediafire falan yükleseydin kardeşim

calipso61

Üye
zippy olarak link wersenız daha iyi olur usta

A N D Y

A N D Y

Üye
zippyshare bekliyoruz ...

LeanbLack

LeanbLack

Üye
psp yazısını gormedım bir an dedim konami noluyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: skozaa

hasanbaglan1981

Üye
psp için sağlıklı çalışan bir emülatör çıkmadı henüz deneyen varsa haberlerinizi bekliyoruz

nouma35

Üye
psp için sağlıklı çalışan bir emülatör çıkmadı henüz deneyen varsa haberlerinizi bekliyoruz
arkadasın verdıgı sıtedekı beta versıyonlarını ındırın programın downloadsta en ustteıkler baya gelıstırdıler emuyu ben soul calibur blazzblue mortal kombat guilt gear ı full hızda oynuyroum tekkende hafıf kasma oluyor pesı denemedm cunku dokunmatık ekranda oynanabılcegını dusunmuyroum zaten fifa 14 var telefonlar ıcın o yetıyor:D programın hızlı calısması ıcın grafıklerden yuklemeden cızı secn bırde fps atlamayı auto yappın

1990hakan

1990hakan

Üye
arkadasın verdıgı sıtedekı beta versıyonlarını ındırın programın downloadsta en ustteıkler baya gelıstırdıler emuyu ben soul calibur blazzblue mortal kombat guilt gear ı fu ll hızda oynuyroum tekkende hafıf kasma oluyor pesı denemedm cunku dokunmatık ekranda oynanabılcegını dusunmuyroum zaten fifa 14 var telefonlar ıcın o yetıyor:D programın hızlı calısması ıcın grafıklerden yuklemeden cızı secn bırde fps atlamayı auto yappın

Yok hocam fifa 2014 telden oynanmıyor tuşları hiç ergonomik değil parmaklar büyük olduğuna dokunmatik tuşlara tam oturmuyor :( ama 3d maç motorlu managerlik olsa androidde süper olur Hani hatırlarsan sybian daki Real footbal managerlik gibi ben ppsspp pes 2013 yapay zeka iyi olduğu için takımımı kuruyorum Onlar oynuyo bende rötuşlar yapıyorum keyifli oluyor yanlız ppsspp de yapay zekayı tam hissetmek için kare atlamayı en yüksek 8 e ayarlamak lazım bu da sistemi biraz zorluyo :(

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Paylaşım için teşekküler

hasanbaglan1981

Üye
konami aslında pes 14 ün apk sını yapsa bunun aynısındaN Kimse fifa 14 e dönüp bakmaz

hasanbaglan1981

Üye
Yok Apple da da yok neden yapmıyorlar anlamıyorum ea kadar asılmıyor mobil é

1990hakan

1990hakan

Üye
Yok Apple da da yok neden yapmıyorlar anlamıyorum ea kadar asılmıyor mobil é

O zaman inşallah konami bizi şaşırtır da androide de pes 2014 keyfi yaşarız pc ve konsolda ki rekabetleri androidede yansısın :)

hasanbaglan1981

Üye
Burnout Assassin s creed pes fifa indirdim hiç birini güzel oynamaya imkan vermiyor sesde bozuk ayrıca

1990hakan

1990hakan

Üye
Burnout Assassin s creed pes fifa indirdim hiç birini güzel oynamaya imkan vermiyor sesde bozuk ayrıca

Ppsspp son çıkan iki versiyonunda ses olayını çözmüşler emulatörden ses ayarlarına girip ses dosyalarını download ederek oyunun gerçek sesini duyuyosun

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler

hasanbaglan1981

Üye
Ses olayı madem çözülmüş öyleyse Burnout güzel oynanır bilginize (torrent le indirin)

Rizeli7

Rizeli7

Üye
s3 de kasma olurmu

hasanbaglan1981

Üye
fifa street 2 need for speed rivals ve assasins creed i kasmıyor bilginize

Üst Alt