Andevoid
Üye
Peki efs ve modemi flashlarsam kesin gelir mi imei?İme gider ilgili modemi flash larsan sorun düzelir.her ihtimale karşı fu ll yedek al efs yedegini de al
Peki efs ve modemi flashlarsam kesin gelir mi imei?İme gider ilgili modemi flash larsan sorun düzelir.her ihtimale karşı fu ll yedek al efs yedegini de al
İmei giderse eyer ayarlardan anabant bilinmiyor derse eyer ozaman modemi flash la imei gelir.Peki efs ve modemi flashlarsam kesin gelir mi imei?

Kardeş bunu indir odinden tele flash la imei in gelirTelefondan olacam
neyse Hotline den gece açık bırakırım iner

Kardeş bunu indir odinden tele flash la imei in gelir![]()
Phone kısmı kardeşimKardeşim ben bunu nereden flashlayacam pda mı phone mi csc mi
Pda kısmında flash laKardeşim ben bunu nereden flashlayacam pda mı phone mi csc mi
İmei null olarak mı yoksa 0049********* olarakmi görünüyor? Ayrıca mecvut sürüm neyBen hala bu Modem işini çözemedim mj8 modemde şebeke problemi yaşıyorum
Pda dan flasliycan phoneden kabul etmezPhone de flashladım 2 dk bekle dedi bakalım olmassa pda da flashlarım
P
Pda dan flasliycan phoneden kabul etmez
4.3 kullanıyorum zaten ne olduysa 4.3e geçince oldu mj8 modeminde mobil veri açılmıyor acilsada +h h ve 3g sürekli değişiyor ve veri aktarımı yapmıyor. Çözümü mg9 modemi flashlayarak buldum ama sonuçta insanın aklına takıyor en yeni sürüm modemde neden şebeke sıkıntısı oluyor acaba donanimsalmi sıkıntıPd
Pda kısmında flash la
İmei null olarak mı yoksa 0049********* olarakmi görünüyor? Ayrıca mecvut sürüm ney
Modem bu usta.Hangi modem dosyasini flash atiyorsunuz iki versiyon var cwm mi odin mi
Yeni sürüme gectikten sonra cwm den wipleri yaptinmi?4.3 kullanıyorum zaten ne olduysa 4.3e geçince oldu mj8 modeminde mobil veri açılmıyor acilsada +h h ve 3g sürekli değişiyor ve veri aktarımı yapmıyor. Çözümü mg9 modemi flashlayarak buldum ama sonuçta insanın aklına takıyor en yeni sürüm modemde neden şebeke sıkıntısı oluyor acaba donanimsalmi sıkıntı
odin telefonunu tanıtımı yüklerken herhangi bii hata aldinmi odindenPeki otomatik reset atsınmı yoksa bekleyeyimmiOlmadı ikisinide denedim :/
Onlarca kez yaptım stok rom flashlayarak wipeleriYeni sürüme gectikten sonra cwm den wipleri yaptinmi?
Tamam ama bu stock degildi sanki neyse pcye gectigimde bakacamModem bu usta.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Modem de fark edermi ustaTamam ama bu stock degildi sanki neyse pcye gectigimde bakacam