Selam Sana..

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Selam Sana..
Selam sana ehlibeyt..
Selam sana hüseyinim ..
Selam sana hasanım..
Selam sana ali..
Selam sana fatımam ..
SELAM SANA MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)..
Yine uyku girmiyor gözüme yine aklımda siz..
Kulağımda ilahiler ah keşke dinmese..
Ve
Görmedende olsa çok özledim sizi..
Sizin için kerbelada ben yanaydım..
Sizin için kelbelada bende öleydim..
Can vereydim uğrunuza..
Sizi çok özledim..
Dünya dertleri boyum aştı..
Sizleri çok özledim..
Sizler ki kerbela şehitleri..
Birde kerbelada baş veren ben olaydım..
Kana bulanaydı kıyafetlerim
Önüne geçip sana siper olaydım ..
Sizleri çok özledim..
Ne de acı çektiniz..
Bizim halimiz yaman..
En ufak derdi
Bir bizim başımıza geldiğini..
Bunun gibi başka bir dert olmadığını sanıyoruz.
Yazık halimize Hüseyin..
Yazık ..
Sizler ne çok acı çektiniz..
Sizleri çok özledik..

( az önce yazdım ..aklımda kerbela..)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Nextman

Jan

Jan

Üye
Allah razı olsun kardeşim.. Hatırlattığın için :(

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

tarık_07

Üye
Yüreğine sağlık, ey can.

• Beğen

tarık_07

Üye
okuyan gözlerine sağlık ..
ey can ( ne güzel bir tabirdir böyle :tebessüm: )
O, güzel yüreğinizden dökülen tasfirinize, yüreğimden döküldüğü kadar, güzel bir yorum, saygı ve sevgi tabir edebilme çabası efenim, teşekkür ederim.. :-)

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
O, güzel yüreğinizden dökülen tasfirinize, yüreğimden döküldüğü kadar, güzel bir yorum, saygı ve sevgi tabir edebilme çabası efenim, teşekkür ederim.. :-)
Rica ederim ama asıl teşekkürü sen hakettin vesselam .. inan yazacak kelam bulamadım bu güzel yorum karşısında.. hep şunu savunurum kişi karşısındakinin aynasıdır ..
aslında yazılanlar hepsi sizden yansımalardır efendim ..
Bu gece benzadeyi mutlu ettiğin için çok teşekkür ederim..

tarık_07

Üye
Rica ederim ama asıl teşekkürü sen hakettin vesselam .. inan yazacak kelam bulamadım bu güzel yorum karşısında.. hep şunu savunurum kişi karşısındakinin aynasıdır ..
aslında yazılanlar hepsi sizden yansımalardır efendim ..
Bu gece benzadeyi mutlu ettiğin için çok teşekkür ederim..
Mutlu edebildi isem, önce RAB'e teşekkürüm ve şükrüm, bir CAN'a bir CAN olarak mutluluk verebildim, sonrada size teşekkürüm, bu güzel duygulardan oluşan cümlelerle yorum yapmaya itişiniz, ve sonucunda siz güzel insana mutluluk verebildiğim için. Gecelerinizin iyi, yüreğinizden bu insan sevgisinin daim olması tememnilerimle...

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Mutlu edebildi isem, önce RAB'e teşekkürüm ve şükrüm, bir CAN'a bir CAN olarak mutluluk verebildim, sonrada size teşekkürüm, bu güzel duygulardan oluşan cümlelerle yorum yapmaya itişiniz, ve sonucunda siz güzel insana mutluluk verebildiğim için. Gecelerinizin iyi, yüreğinizden bu insan sevgisinin daim olması tememnilerimle...

İnan bu kelamlardan sonra yazdıklarımın seninkilerinin yanında nasıl kuru yahut gürültü kaldığını anımsadım .. öyle güzel yorumlar ki insanın nutku tutuluyor ve geriye yazacak birşey kalmıyor..
Çok teşekkür ederim .. sonsuz teşekkür ederim..Rabbim nasıl bu benzadeyi mutlu etmiş isen seninde mutlu olman temennilerimle ..
daim mutlu ol .. çok teşekkürler..

sametsalih

sametsalih

Üye
Yüce Allah penç teni âli aba nın şefaatine mazhar eylesin ve onların sevgisini yüreğinizden eksik etmesin.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Allah razı olsun güzel dost :)

• Beğen

tarık_07

Üye
İnan bu kelamlardan sonra yazdıklarımın seninkilerinin yanında nasıl kuru yahut gürültü kaldığını anımsadım .. öyle güzel yorumlar ki insanın nutku tutuluyor ve geriye yazacak birşey kalmıyor..
Çok teşekkür ederim .. sonsuz teşekkür ederim..Rabbim nasıl bu benzadeyi mutlu etmiş isen seninde mutlu olman temennilerimle ..
daim mutlu ol .. çok teşekkürler..
ALLAH razı olsun, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Jan

Jan

Üye
penç teni âli aba kim ? merakımdan soruyorum bağışlayın?

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
penç teni âli aba kim ? merakımdan soruyorum bağışlayın?
evet ya o ne diye sormayı unuttum dün uykulu halde yorum yaptımda bende bilmiyorum kim olduğunu mazur gör uykulu halime denk geldi :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Jan
Takipçi Satın Al

Üst Alt