Tavsiye Galaxy Siii Cyanogenmod

Sponsorlu Bağlantılar

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Siii Cyanogenmod
Merhabalar ;

Samsung'un 4.3 ü vermesini beklemekten sıkıldığım için biraz değişiklik uğruna Cyanogenmod kurmak istiyorum fakat yeni bir android kullanıcısı olduğumdan bu konular hakkında pek bir bilgim yok. Sizden bu konuda biraz yardım talep ediyorum. Nasıl , nerden kurarız vs. Yardımcı olan / olmayan herkese bin teşekkür.

Narutodth

Narutodth

Üye
Onu bende yapmayi dusunuyorum ama telefona bi zarari gelirmi diye dsunuyorum bide garanti problemi var tabi napcam bilmiyorum :karisti:

0MG90

0MG90

Üye
Ben kendi telefonuma denedim uygun olanı htc ekranında kaldı zar zor geri döndüm stock rom a samsung da ne olur bilemem

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Xda da bulabilirsin. Root yapip cwm ile yukleyeceksin romu. Garanti konusunda da sikintiniz olmasin sayaci sifirlayip unroot edince anlamiyorlar

Narutodth

Narutodth

Üye
Xda da bulabilirsin. Root yapip cwm ile yukleyeceksin romu. Garanti konusunda da sikintiniz olmasin sayaci sifirlayip unroot edince anlamiyorlar

Hocam telefon daha yeni bi sorun cikmaz diyosan yarin yukliycem cunku cok sıkıldım bu samsungun yazilim cikaramama sorunlarindan

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hocam telefon daha yeni bi sorun cikmaz diyosan yarin yukliycem cunku cok sıkıldım bu samsungun yazilim cikaramama sorunlarindan
Her yerde yazdigi gibi sorumluluk kullanicinindir. Siz epey arastirin bence bu konuyu. Ama geri donusu var emin olun. Daha onceden rootlanmis telefonu kvkya yutturduk yani hicbir turlu anlamiyorlar veya yeteri kadar pesinw dusmuyolar. Siz en iyisi forumda veya baska yerlerde arastirin. Brick olayi var telefonun olmesi gibi birsey onunda cozumu varmis sanirim benim basima gelmedigi icin yorum yapamicam

Narutodth

Narutodth

Üye
Her yerde yazdigi gibi sorumluluk kullanicinindir. Siz epey arastirin bence bu konuyu. Ama geri donusu var emin olun. Daha onceden rootlanmis telefonu kvkya yutturduk yani hicbir turlu anlamiyorlar veya yeteri kadar pesinw dusmuyolar. Siz en iyisi forumda veya baska yerlerde arastirin. Brick olayi var telefonun olmesi gibi birsey onunda cozumu varmis sanirim benim basima gelmedigi icin yorum yapamicam

Yarın rootlayabilirim :utan

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yarın rootlayabilirim :utan
Valla rootlamak falan cok kolay brick olayini nasil becermisler anlamiyorum :D Zaten root yaparsan rootsuz kullanamazsin kullanmak istemezsin. Garantiye de pek ihtiyacin olmayacak cunku cihaz arizalanirsa ekrani kirilacak bunu da garanti yapmayacak :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Narutodth

Narutodth

Üye
Valla rootlamak falan cok kolay brick olayini nasil becermisler anlamiyorum :D Zaten root yaparsan rootsuz kullanamazsin kullanmak istemezsin. Garantiye de pek ihtiyacin olmayacak cunku cihaz arizalanirsa ekrani kirilacak bunu da garanti yapmayacak :D
Haklisin da iste cihaz garantili oldugu icin para veriyoruz yurtdisi alipmi rootlasaydimki :D

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ;
CM Installer ile rahatça kurdum. Şimdilik çok memnunum bazı alışkanlıkların verdiği gariplikler dışında :) (Mesaj kısmı biraz garip geliyor stock rom'a alışınca. )

Herkese teşekkürler.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
play store da cynogenmod installer uygulaması var onu telefona yükle o seni yönlerdircek zaten ben 2 hafta önce kurdum mükemmel cidden..kesinlikle tavsiyemdir asıl güç saf androidde.

Takipçi Satın Al

Üst Alt