Öneri Lg G2 Almaya Karar Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
g2 z1e satış yaptırmaz bu sene

Zaten dediğiniz şekilde oldu hatta Samsung'un bu segmentte amiral gemisi S4'ün satışlarını büyük bir şekilde frenlemiştir LG G2 sanıyorum Gelecek içinde endişe içinde düşürdü Bu yüzden ocak-şubat aylarında piyasaya süreceği söylenen S5 için ben oldukca büyük değişimler bekliyorum çıta LG G2 ile birlikte oldukca yükseldi + fiyat politikası açısındanda böyle.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Zaten dediğiniz şekilde oldu hatta Samsung'un bu segmentte amiral gemisi S4'ün satışlarını büyük bir şekilde frenlemiştir LG G2 sanıyorum Gelecek içinde endişe içinde düşürdü Bu yüzden ocak-şubat aylarında piyasaya süreceği söylenen S5 için ben oldukca büyük değişimler bekliyorum çıta LG G2 ile birlikte oldukca yükseldi + fiyat politikası açısındanda böyle.
tabi hocam
bu arada kılıf lazımmı size

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Invoke

Invoke

Üye

Rekabet iyidir aslında, fiyatlarda bundan sonra düşük olursa çok güzel olur. :eller:

Never Back Down

Never Back Down

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Güzel seçim şimdiden hayırlı olsun

blacktalon

blacktalon

Üye
Lg ceptelefonuna artik daha az onem verecek haberi vardi lg alirken dikkat et derim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lg ceptelefonuna artik daha az onem verecek haberi vardi lg alirken dikkat et derim
böyle bir haber daha sonra lg tarafından yalanlandı.lg üzerinde karar kıldım. gelecek hafta kismetse sipariş veriyorum. yalnız kamerasi HD video çekim yapıyor. ben çok sık video ve fotoğraf çekerim. 16 gb nasıl yetecek merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Sürekli aktaracaksın...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben , Pc ye atıyorum önemli videoları...

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt