Samsung Galaxy S4 Türkçe Dil Sorunsalı

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Türkçe Dil Sorunsalı
Arkadaşıma China Mobile'dan Galaxy S4 geldi, Türkçe dil seçeneği yok şu an İngilizce. Nasıl Türkçe yapabiliriz ????@ANIL abi bir el at :)Symbian yazılım destek böyle miydi ya, Symbian bitti Maxicep'i de bitiriyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cidden kızıyorum artık arama yapmadan ACİL destek hattı gibi foruma yazı yazıyorsunuz.Konunuz daha önce sorulan bir konuyu içermiyorsa sorunla ilgili cevap verilmesi bekleme en doğru hareket olduğu kanısındayım.Burası bir işletim sistemi üzerine kurulu bir forum değil.Kaldıki ilgili cihazın kulub konusunda hem mobilden hem pcden elimizden geldiğince destek veriyoruz.Lütfen özgür düşüncelerinizi belirtirken daha sağlam bulgularla belirtiniz.

Gelelim soruna üzerindeki sürüm nedir ?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Forumu acil destek hattı olarak kullanmıyorum aylardır açtığım tek yardım konusu diyebilirim.

Android 4.2.2 yüklü sanırımTelefon modeli de GT-I9508

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forumu acil destek hattı olarak kullanmıyorum aylardır açtığım tek yardım konusu diyebilirim.

Android 4.2.2 yüklü sanırımTelefon modeli de GT-I9508
Bugün açmışsınız önemi yok neyse cihazda android dil girişlerinde ülke dillleri yokmu ?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Bugün açmışsınız önemi yok neyse cihazda android dil girişlerinde ülke dillleri yokmu ?
3 dil var, biri Çince biri ona benzer bir dil Korece falandır heralde biri de İngilizce.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
3 dil var, biri Çince biri ona benzer bir dil Korece falandır heralde biri de İngilizce.
Bu tür cihazlarda dil ekleme yada root dahi sorunlara neden olabiliyor.Bulursam dil paketi paylaşırım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

Üst Alt