Asphalt 8: Airborne 1.1.1 Apk +data + Limitsiz Para

Sponsorlu Bağlantılar

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8: Airborne 1.1.1 Apk +data + Limitsiz Para

Mobil cihazlar için geliştirdiği oyunlarla kendini kanıtlayan Gameloft firması, seri haline gelen yarış oyunu Asphalt 8: Airborne ile karışımıza çıkıyor.

oyunu, diğer Asphalt serilerinden biraz farklı bir yapıya sahip. Airborne’da yerçekimine meydan okuyarak havada uçuşan araçlara hazır olun.

Uçmaya hazır mısınız?

Gameloft, bu zamana kadar geliştirdiği Asphalt serileri oyun severlere absürt bir yarış deneyimi yaşatmıştı. Gerçekten uzaklaşan çarpışma fizikleri ve nitrojen gaz efektleri ile farkını her zaman ortaya koyan Asphalt, serinin sekizinci oyunu ile bu farklılığını bir adım daha öne taşıyor.

APK :

OBB :

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
+data + Limitsiz Para mevcut konudan farklı olduğu için onaylanmıştır.
Teşekkürler

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

reelman58

Üye
yüllenmiyor apk sorunlu tlfn wonder

brkmsal

brkmsal

Üye
:tşk::emzik:

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

serhaterkan

serhaterkan

Üye
Dostum.oyunu.indirdim rardan.çıkarttım oyunu yükledim.dosyalar indiriliyor dedi.indirildi dedi tamama.basın.diyor basıyorum.oyundan cıkıyor telefon.telefonumun markası Sony.Xperia Z. :( neden kaynaklanıyor

brkmsal

brkmsal

Üye
Oyun güzel hoş tamam para hilesi de var oda güzel ama 3 dört kez oyuna girip çıkınca oyun ekranındaki hiçbir menüye giriş yapamıyorum oyunu kaldırıp tekrar kuruyorum yine oynatıyor sonra menü yine çalışmıyor telefonum s3 oyun oynadığım sırada kasma vs olmuyor problem nedir acaba olmazsa google playden indircem :blink:

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
yüklemedi...... apk bozuk :-( yokmu çalışan

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:tşk:

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

GhostMahir

GhostMahir

Üye
Obb dosyası barındırma sitesinden silinmiş!

omer durus

omer durus

Üye
tesekkurler

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Hileyle oyunun zevki çıkmıyor ki.

tugsahh32

Üye
sadece obb alsak oluyomu?

Mücteba