------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
Yok ustadim cihaz duzelmedi suan recovery modda acmaya calisiyom sistem guncellemeleri yukluyor diyo herseferinde %100 oluyo sonunda hata diyo ve samsunv yazisinda kitlenip kaliyo acilmiyor. Yinede tur u yukleyimmi csc changerdan tur yapmamistim
Bide cihaz 4.2 mi 4.3 mu belli degil :)
4.2 4 parcali odin ile yukle ozaman.

condo06

condo06

Üye
4.3 Kernel olarak hangisini onerirsiniz?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar kalibre tamam 2kez açık ken 2 kez kapalı iken telefon sabahı etti sabah 8 den bu yana kurtlar vadisini izledim apkmania yı kurcaladim youtube den bir kaç video izledim bir iki mesaj ve arama yaptım tabi 101 i de unutmayalım şarj 83 birim de bundan iyisi 5110

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eroskop100

eroskop100

Üye
Bu durup durup da internet bağlantısı dengesiz diyor. Çözümü var mı ?

tomy1925

tomy1925

Üye
sonunda CSC yi turkiye yaptık hadi hayırlısı:D bide şu sayaç işi cözülseydi tam olurdu:ban:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
aresbilir

aresbilir

Üye
4.3 TUR versiyonunu kurdum. Sonra Wipe yaptım. Cihaz şu an da uygulamaları indiriyor şükür ki bi sıkıntı yok gayet iyi

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aresbilir

Andevoid

Üye
arkadaslar hafizam da bu kadar bos yer olmasina ragmen kullanilabilir alan 1 gb gozukuyor :( bunu nedeni nedir acaba?

Andevoid

Üye
2 kez wipe data and factory reset yapmak zorunda kaldim ve cihaz rootlu ve 4.3 te

• Beğen
Tepkiler: .caner.

musti15fb

Üye
tomy1925

tomy1925

Üye
Hayir yuklemedim turkiye guncellemesi gelince kies uzerinden yaptim guncellemeyi
Tekrardan 4.3 yazılımını kurarmisin odin üzerinden.kurulum bittikten sonra wipe yapıp bidaha bakarmisin

tomy1925

tomy1925

Üye
Direk wipe yapmaktan ne farki var acaba?
Odin üzerinden 4.3 flash larsan daha sağlıklı ve stabil olacağını tahmin ediyorum.bugün şöyle bi durum başıma geldi csc kodunu türkiye yaptım tel açılmadı.ardından recovery moda girip full wipe yaptım tel gene açılmadı samsung logosundan kaldı.tekrardan, tekrardan wipleri yaptım nafile açılmadı.mecburen romu odinden yeniden flasladim cihaz açıldı:D

aresbilir

aresbilir

Üye
Odin üzerinden 4.3 flash larsan daha sağlıklı ve stabil olacağını tahmin ediyorum.bugün şöyle bi durum başıma geldi csc kodunu türkiye yaptım tel açılmadı.ardından recovery moda girip fu ll wipe yaptım tel gene açılmadı samsung logosundan kaldı.tekrardan, tekrardan wipleri yaptım nafile açılmadı.mecburen romu odinden yeniden flasladim cihaz açıldı:D
sende benim duruma düşmüşsün üstad ;)

• Beğen

Üst Alt