Arkadaşlar Davetlisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

TroLL28

TroLL28

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Davetlisiniz
S.a arkadaşlar crytec in çıkardığı warface adlı oyuna davetlisiniz lütfen herkezi bekliyorum
oyunun reklamı yapılmadığı için bilindik değil oyuzden maxicep ailesine bildirmek istiyorum herkez
davetlidir türkiye sunucusuna girin

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Ccihat67

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Boyutu ne kadar ?

Uhops

Uhops

Üye
Boyutu ne kadar ?
3,17 ProgramData içine dosya yüklüyor oyununun menüsü tarayıcıdan geziniliyor oyuna başladığın an oyun.exe dosyası açılıyor. Tarayıcı olayı olduğu için oyunu oynuyamadım, hem chrome kasıyor hemde oyunun kendisi kastı.:yagmur:. Ama oyunun grafikler çok iyi.HD4000 ile oyunu oynuyan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hd4000 serisi mi yoksa direkt hd4000 mi?

TroLL28

TroLL28

Üye
    Konu Sahibi
ben intel hd4000 le oynuyorum kasmıyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
zaten aklımdaydı bu oyun çıktığında nedense indirmek kısmet olmamıştı hatırlattığın da iyi oldu arkadaşım :10numara: dün indirdim, bugün denerim. çok iyi değilimdir online fpslerde ama kendimi deneyeceğim :)

TroLL28

TroLL28

Üye
    Konu Sahibi
zaten aklımdaydı bu oyun çıktığında nedense indirmek kısmet olmamıştı hatırlattığın da iyi oldu arkadaşım :10numara: dün indirdim, bugün denerim. çok iyi değilimdir online fpslerde ama kendimi deneyeceğim :)
usta yeterki gel türkler çoğalsın :)
Ayarlar nasıl? Çözünürlük kaç?
1280x720 shadown medium textures high shader medium antialising açık hareket bulanıklığı açık böle işte sahadown ve shader medium okadar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Atı radeon hd 3400 ile oynanır mı ?

TroLL28

TroLL28

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
amd hd 8670 de rahat oynatırmı

szqn55

szqn55

Üye
skill candır :D

TroLL28

TroLL28

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı en az 512 mb 128 bit ise düşük grafikte oynarsınız 1 gb 128 bit veya üzeri en az orta grafikte ve yüksek grafik ayarlarında rahat oynar.oyunu indirip oynamaya başlayanlar söyleye bilirmi acaba

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ekran kartı en az 512 mb 128 bit ise düşük grafikte oynarsınız 1 gb 128 bit veya üzeri en az orta grafikte ve yüksek grafik ayarlarında rahat oynar.oyunu indirip oynamaya başlayanlar söyleye bilirmi acaba
ben :)ilk eğitimden sonra 2 ana eğitim görevinde odada tek kaldım, kimse yok, başlayamıyorum :dry:derken geldi biri :)

istisna97

istisna97

Üye
Bende 2gb asus gt640 var oynatırmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt