İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Refocus'u daha çözememişsiniz sanırım hem ön hem arka net olması gerekirdi pek olmamış :)
evet o da var ama öyle de hem ön hem arka net yapınca saat çift gibi durdu hoşuma gitmedi o şekilde olanı atmadım :)merak eden olabilir o şekilde olanı da atayım bi dk o zaman :)buyrun bu da tamamı odaklı hali
bir de benim nacizane fikrim, refocus'un ana amacı çekilen resimde tamamı odaklı şekilde net görünmesini sağlayabilmesinden ziyade istediğimiz zaman resmin odak noktasını değiştirebilmemizdir.adı üstünde REfocus :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

YkPkY

YkPkY

Üye
karenin hem odaklı hem bulanık halini çekiyor.bizede seçmemizi sunuyor.
aslında çok gerekli bir uygulama değil.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
evet o da var ama öyle de hem ön hem arka net yapınca saat çift gibi durdu hoşuma gitmedi o şekilde olanı atmadım :)merak eden olabilir o şekilde olanı da atayım bi dk o zaman :)buyrun bu da tamamı odaklı hali
bir de benim nacizane fikrim, refocus'un ana amacı çekilen resimde tamamı odaklı şekilde net görünmesini sağlayabilmesinden ziyade istediğimiz zaman resmin odak noktasını değiştirebilmemizdir.adı üstünde REfocus :)
Önceki resimlerden çok farklı gelmedi telefondan sanırım arkadaki elma armut gibi birşeyler var o taraf hala aynı tabi mantığını anladıktan sonra çok önemi yok :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Önceki resimlerden çok farklı gelmedi telefondan sanırım arkadaki elma armut gibi birşeyler var o taraf hala aynı tabi mantığını anladıktan sonra çok önemi yok :)
işte pureview olmayınca oda ışığında o kadar çekiyo 820cağızım :pro:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Fazla vaktim yok acele ile şunları çektim :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ooo rengi öne çıkarma, güzellll :alkis

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ooo rengi öne çıkarma, güzellll :alkis
En ayar olduğum şey harika bir fotoğraf çekiyorsunuz boyutu 13 mb arkadaşlarınıza göstermek istediğinizde foruma 2.5 Mb olarak yüklüyorsunuz hiç bir espirisi kalmıyor off ya :(

SLH.55

SLH.55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ReFocus ile çektim :D
Adamlar site yapmış ya :D
Sayfayı yeniledikce resimler değişiyo

dakamon

dakamon

Üye
Sırf refocus ve oisi için 1520 alınır ya 1520 nin kamerası bir harika gerçekten.

Never Back Down

Never Back Down

Üye

Macro degil ama paylasmak istedim
Not:Camera 2 ile cektim
Lg G2

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY, OttomaN TigeR, SLH.55 ve 2 diğerleri
efeler12

efeler12

Üye