Püf Noktası N8 Sistem Değişikliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beats

beats

Üye
cfw olarak yüklersin elbette ama ios, android ya da wp yazılımını hackleyip bu yazılımlara uygun düzenleme programlarını yazıp yazılımları cihazın sürücülerine göre optimize edip cfw olacak orijinal yazılımın içini boşaltıp istenen yazılımı portlayıp yapabilirsin tabi bu işin sonunda yazılım mühendisliği diplomanı da almış oluyorsun :) kolay gelsin:)

• Beğen
Tepkiler: skynet

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Işletim Sistemini Slidimsen karar ver :)ve ben tüm herşeyi bilerek yaptım sen bu konulardan ne kadar anlarsın bilmemem
ben hiç bir şeyden anlamıyorum maalesef yardımcı olunursa deneyeceğim[aquote="atil2a, post: 6623983, member: 2283777"]cfw olarak yüklersin elbette ama ios, android ya da wp yazılımını hackleyip bu yazılımlara uygun düzenleme programlarını yazıp yazılımları cihazın sürücülerine göre optimize edip cfw olacak orijinal yazılımın içini boşaltıp istenen yazılımı portlayıp yapabilirsin tabi bu işin sonunda yazılım diplomanı da almış oluyorsun :) kolay gelsin:)[/quote]
anlattığın şeyleri bilmediğim için zor görünüyor ama yapmak istiyorum açıkçası olur mu olmaz mı bilmiyorum bu konuda bilen arkadaşlar dan yardım almak istiyorum açıkçası

sekajmer

sekajmer

Üye
:sirit:yetiştim :Devet n9'umda Android 4.1.1 Jelly Bean kurulu :D

beats

beats

Üye
ben hiç bir şeyden anlamıyorum maalesef yardımcı olunursa deneyeceğim[aquote="atil2a, post: 6623983, member: 2283777"]cfw olarak yüklersin elbette ama ios, android ya da wp yazılımını hackleyip bu yazılımlara uygun düzenleme programlarını yazıp yazılımları cihazın sürücülerine göre optimize edip cfw olacak orijinal yazılımın içini boşaltıp istenen yazılımı portlayıp yapabilirsin tabi bu işin sonunda yazılım diplomanı da almış oluyorsun :) kolay gelsin:)
anlattığın şeyleri bilmediğim için zor görünüyor ama yapmak istiyorum açıkçası olur mu olmaz mı bilmiyorum bu konuda bilen arkadaşlar dan yardım almak istiyorum açıkçası[/quote]

kimseden yardım alamazsın kimse böyle birşeyle uğraşmıyor çok ağır iş bir kere yazılım dilleri farklı onu çevirmesi derlemesi bunlar için program yapmak çok meşakkatli meseleler yazılımı yeniden yazmak gibi birşey mümkün görünmüyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
anlattığın şeyleri bilmediğim için zor görünüyor ama yapmak istiyorum açıkçası olur mu olmaz mı bilmiyorum bu konuda bilen arkadaşlar dan yardım almak istiyorum açıkçası

kimseden yardım alamazsın kimse böyle birşeyle uğraşmıyor çok ağır iş bir kere yazılım dilleri farklı onu çevirmesi derlemesi bunlar için program yapmak çok meşakkatli meseleler yazılımı yeniden yazmak gibi birşey mümkün görünmüyor[/quote]
o zaman yalan olur

cyborg78

cyborg78

Üye
kamera, internet (browser) , birkaç daha program kurmak kaydıyla androidin tüm uygulamalarını(oyunları) yüklemeden, nie olmasın bence olur ama bu işi yapmak için kafa lazım, birde uzuuun bi vakit lazim bu işle uğraşmak için (ingilizce bilene kolay gelir bence bu programları yapmak) :evet:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç bir şekilde yükleyemezsin kardeşim, öncelikle bootloader aşılamaz, aşılsa bile donanım izin vermez, donanım izin verse bile wp üç tuşa gereksinim duyan bir yazılımdır ki diyelim yüklediniz, yazılımın o cihazda hiç bir işlevselliği olmaz. :no:

• Beğen
Tepkiler: n000k, Murat Alper ve YasirTaHazal
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
konu kapanmıştır modaratör saygılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8 minimum sistem gereksinimleri;

Qualcomm Dual Core chipset,512MB RAM,480X800 ekran çözünürlüğü. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt