serdar_gs
Üye
translate ingilizcesiOkuldan döndükten sonra ekipten başka birisinin upload edeceğini söyledi.Yani v3 akşama kesin elimizde olur.
Ayrıca sen ne tür bir ingilizce ile konuşuyorsun xda da öyle![]()
![]()

translate ingilizcesiOkuldan döndükten sonra ekipten başka birisinin upload edeceğini söyledi.Yani v3 akşama kesin elimizde olur.
Ayrıca sen ne tür bir ingilizce ile konuşuyorsun xda da öyle![]()
![]()

translate ingilizcesi![]()

çok ayıp ama çokBen çoktan flashladım![]()

nawy, stock romun bittiği an şu andır benim içinV3 çok güzel olmuş ha![]()
lanet olsun sana samsung!
hacı şu an çok şey kaybediyon zaman kaybetmeTamda Hindistan romunu kurdum V3 geldi şimdi üstüne kursam Knox felan sıkıntı çıkarırmı kararsız kaldım?

bir sürü uygulama açtım aynı anda ben daha yeniyim bu telefonda bu özelliklerle bişey çakamadımBu arada multiwindow dan bir uygulama aç bakalım birşey fark edecenmi![]()

nawy, stock romun bittiği an şu andır benim içinlanet olsun sana samsung!
harika muhteşem daha ne diyim akıyor rom akıyor
hacı şu an çok şey kaybediyon zaman kaybetme![]()

Romda knox devre dışı ve bootloader kilidi kaldırılmış durumda bildiğim kadarıyla öyle sıkıntılar yokKnox sıfırlanmıyor diye bi duyum aldım garanti kalıcı olarak gidebilirmiş yoksa hemen geçerdim![]()

Romda knox devre dışı ve bootloader kilidi kaldırılmış durumda bildiğim kadarıyla öyle sıkıntılar yok
Bende şu anda yüklü ve download modda warrantly bind=0 ibaresi yok![]()
Valla şimdi kesin birşey söyleyemem. Ben son bir aydır çok defa stock 4.3 te kurdum custom 4.3 te kurdum ama hepsindede bootloader kilidi ya yoktu yada olmayanıda ben odin ile kaldırmıştım sayacım hiç artmadı bilmiyorum.Ben 4.3 teyim ya CWM frlan yuklersem sayaç artmazmi S
Nası gidiyo v3? Ben henüz bir hataya rastlamadım on numara olmuş.Note 2 de bootloader yazma koruması yok.S4 ve Note 3 ün aksine istediğiniz zaman Warranty bit değerini sıfırlayabilirsiniz.
2 hata var.Nası gidiyo v3? Ben henüz bir hataya rastlamadım on numara olmuş.