Püf Noktası N8 Sistem Değişikliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
N8 Sistem Değişikliği
Arkadaşlar 920 telefonu almamla beraber N8 boşa çıktı acaba Wp8 yüklenirmi onabilgisi olan
arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ondaki donanım da tabi sistemi kaldırırmı bilemem benimki
bir fantazi

respection123

Üye
N8 e Windows Phone yüklemek?:alkis

Akhtoher

Akhtoher

Üye
:sirit:

skynet

Üye
Adamlar N9'a android yüklemiş belki N8'ede wp yüklenir kimbilir :sirit:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
olsa iyi olur ama hee gerçi onu kenara atıcam yada eşe dosta vericem ama denemeğe değer şimdi meşim kullanıyor ona da 1520 alıncaolsa iyi olur ama hee gerçi onu kenara atıcam yada eşe dosta vericem ama denemeğe değer şimdi meşim kullanıyor ona da 1520 alınca

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:sirit:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
:oha2::sirit:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence wp değil ios yüklemeyi denersen daha iyi olur bence oda olurmu bilmiyorum tabiki farklılık olsun android demiyom zaten o telefon kasar ama ios6 falan normal çalışır bence

csH

csH

Üye
yüklenmez şu an için imkansızın ötesinde
bence wp değil ios yüklemeyi denersen daha iyi olur bence oda olurmu bilmiyorum tabiki farklılık olsun android demiyom zaten o telefon kasar ama ios6 falan normal çalışır bence
android yüklemekte o kadar bişey değil araştırmıştım bi ara:sirit:

• Beğen
Tepkiler: csforever
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
bayağa iyi ama n8e wp yüklenmeyeceğine eminim :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
bakalım şapkadan tavşan çıkarmı bir deneyecem yada nasıl deneyecem bilmiyorum ben nasıl yüklerim ki tabi yüklenirse

alical33

alical33

Üye
symbian kapalı Bi işletim sistemi cfw dışında başka yazılım yüklenmez bootloader kilidi kapalı

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ben n8e android yükleyicisini atmaya çalışıyordum telefonun kerneli silindi inşallah böle duruma düşmezsin

meg1ddo

meg1ddo

Üye
eminmisin varsa video atarmısın
N9 a android kurabiliyorsun öyle birşey var ama bazı özellikleri kullanamıyorsun, N8 e başka bir sistem yüklenmesi ise imkansız şu an.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
imkansız diye birşey yoktur ama telefonunu riske atamaya yüreğin el veriyorsa kendin bilirsinbencede bendede n8 vardı oyüzden kaybettim zaten :(ve üstüne üstlük sonuçta alamadım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
yani bir daha geri gelmiyor öğle mi gerçi bende ihtiyaç olmayacak şarj alma sorunu da var cihaz ilk kaç yılında çıkmıştı her halde 3*4 yıllık bana lazım olmayacak o yüzden deneyeyim diyorum tutar sa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt