Öneri Operatörler Paketler Ve Windows Phone?

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Operatörler Paketler Ve Windows Phone?
Arkadaşlar bir hazır kart kullanıcısı olarak operatörlerdeki çeşitli paketleri inceemekteyim internet paketim olsun sms olsun arama olsun istiyorum fiyatıda uygun olsun. Ayrıca bir düşüncemdeşu ki WP li telefonlar örneğin 820 920 720 şebeke interneti kullanımları ve batarya durumu nasıl? Tecrübeli arakdaşları konuya yorum yapmalarını bekliyorum. En azından benim durumumda olan başka arkadaşlarda buradan bilgilenip ona göre hareket ederler. Şimdiden teşekkürler.

turbocore35

turbocore35

Üye
paket bilgisimi istiyorsun yoksa telefonda int kullanımında şarjın ne kadar yettiğinimi ? .:D. :sirit: hazırda dursun

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
ben de hazır kartlıyom, aveanın 39tl ye 4gb internet, 500 dk her yöne ve 5000 sms olan bir kampanyası var. Ona geçmeyi düşünüyorum. Tabi böyle internet olunca çok fazla şarj gidiyor. 6-7 saatte bitiyor şarjım. 4gb cepten kullanım için hayli hayli yeter. Ben şu an 2gb kullanıyorum. Yetiyor.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bende aveanın 1 gb internet 500 dk 5000 sms li 30 tl lik paketini düşünüyorum ama açıkcası şarj mevzusu beni düşündürüyor. Mesela benim yapacağım iş internet hep açık kalır hava durumu uygulaması arka planda çalışır belki ara sıra whatsaptan iki mesaj atarım facebook uygulamasına bakarım twitter a bakarım onun dışında pek bir şey yapmam. Böyle bir kullanımda hem 1gb 1 ay yeter mi hemde şarjım sabahtan akşama yeterli kalırmı? Aklımda bir sürü soru.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bende aveanın 1 gb internet 500 dk 5000 sms li 30 tl lik paketini düşünüyorum ama açıkcası şarj mevzusu beni düşündürüyor. Mesela benim yapacağım iş internet hep açık kalır hava durumu uygulaması arka planda çalışır belki ara sıra whatsaptan iki mesaj atarım facebook uygulamasına bakarım twitter a bakarım onun dışında pek bir şey yapmam. Böyle bir kullanımda hem 1gb 1 ay yeter mi hemde şarjım sabahtan akşama yeterli kalırmı? Aklımda bir sürü soru.
bu şekilde buna yakın bir paketi bende kullanıyorum ve şarj bir gün rahat yetiyor bana internet hakkı da hayli hayli yeter L920

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sanırım bu paketi alacağım. Peki 3g açık mı kullanıyorsunuz yoksa 2g kullanıp gerektiğinde mi 3g açıyorsunuz. Ayrıca sizin l920 bende 820 var sanırım ben size göre daha erken havlu atarım :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bende sürekli 3g açık, günde yarım saat vakit geçirmek için oyun oynarım whatsapp, facebook, twitter gibi servissleri yoğun kullanırım rahat yetiyor bana 920'nin şarjı tabi 820'yi bilemiyorum avea yıkılan paket var fazlasıyla yetiyor bana her ay

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Anladım bi deneyeyim ya internetsiz akıllı telefon kullanmak pek verimli olmuyor :)

erndrdyk

erndrdyk

Üye
şarjın daha uzun gitmesini istiyorsanız Türkcell kullanacaksınız :) operatörle şarj ne alaka derseniz telefon az çekince daha çabuk bitiyor şarj.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
elen aramalara ve mesajları cevapladım 2-3 dk net açtım. 9 saatte şarj %100. Lumia 920 telefonum.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Anladım bi deneyeyim ya internetsiz akıllı telefon kullanmak pek verimli olmuyor :)
aynen dediğin gibi internetsiz bu telefonların pek bir anlamı kalmıyor zaten spor araban var ama içinde nitro yokmuş gibi ancak normal telefonlar gibi kullanabiliyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt