NOKİA N72 tema yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

zafer_fear

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA N72 tema yükleme sorunu
Öncelikle selam arkadaşlar forumuzuna yeni üye olanlardanım.....
Nokia N72 telefonunuma tema yüklemeye kaktıgımda dosya yöneticinize attıgımda dosya bozuk hatası veriyo dosyalarının uzantısı (sis) dosya yöneticisinden hatıyom.. s60 3 versiyonları indirdim..
Şimdiden teşekürler arkadaşlar...

Nazy

Nazy

Üye
Öncelikle selam arkadaşlar forumuzuna yeni üye olanlardanım.....
Nokia N72 telefonunuma tema yüklemeye kaktıgımda dosya yöneticinize attıgımda dosya bozuk hatası veriyo dosyalarının uzantısı (sis) dosya yöneticisinden hatıyom.. s60 3 versiyonları indirdim..
Şimdiden teşekürler arkadaşlar...

Telefonunuz s60 3rd temaları Desteklemez...
Telefonunuza Uygun Temalar S60 Olanlardır

peyton_

Üye
bende tema yükleyemiyorum telefondaki uygulama yükleyicisi yüklenmeye çalışılan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor diyo :S ya yardımcı olur musunuz ?? kendi telime uygun tema bu arada

toprakumit

toprakumit

Üye
Demekki yanlış versolar atıyorsun N72 S60 V3 olan temaları atabilirsin!!!

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
ben bunlarıda atamıyorm... desteklemiyor. anlamadım bişey.....:@

Desteklememesi için tek sebep yanış sürümlerin temalarını deniyor oluşundur
S60 temaları denemelisin 3rd olanlar olmaz

micyot

Üye
bendede e-51 var hellocarbide ve x-ploreyi yükledim ondan sonra dosya bozuk diyor her yüklemede.. installserver.exe filan sys nin içine attım ondanmı acaba ? format atmakta istemiyorum tekrardan :(

yasemin03

Üye
Demekki yanlış versolar atıyorsun N72 S60 V3 olan temaları atabilirsin!!!
tema bende yükliyemiyorum zıp dosyasını cıkart dediğim zaman ŞiFRELENMİŞ DOSYA İÇİN PARALOYI GİRİN DİYOR slvyester_Nseries.sis diyor ne şifresi girecegim ben oraya yardımcı olurmusunuz kendim şifre yazıyorum ama olmuyorç şimdden tşkrler

polo291

polo291

Üye
benim n73'te oluyo n-series bazı modellerinde oluyo

_baxOxie_

_baxOxie_

Üye
mrb öncelikle.. siteye yeni üyeyim.. N 72 kullanıorum tema atamıorum icine.. temanın tam yüklemesi biterken işlem başarısız yazısı geliyo bu her tema icin gecerli oluyo nedenini ögrenmek istioyrum yardımcı olursanız sevinirim.. :hmmm simdiden tesekkürler...:)

Üst Alt