Symbian Telefonuma Format Attım.......

Sponsorlu Bağlantılar

berkant6767

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Telefonuma Format Attım.......
Arkadaşlar symmbian telefonuma format attıktan sonra videolarım normal olarak silindi bu videoları bulabileceğim ir uygulama vb. bir şey varsa lütfen yardım edin .. şimdiden teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

PYTHONs

Üye
telefon hafızasına atmışsan ve hard format yaptıysan yapacak bir şey yok.

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlar nasıl bu işletim sitemimi silerm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar symmbian telefonuma format attıktan sonra videolarım normal olarak silindi bu videoları bulabileceğim ir uygulama vb. bir şey varsa lütfen yardım edin .. şimdiden teşekkürler :D
Birkaç tane biliyorum ama en iyisi Hayat su. Biraz soğuk olacak ve silinen videoların üstüne içeceksin :ehe

berkant6767

Üye
    Konu Sahibi
hard format değil soft format attım .

toprak00

toprak00

Üye
ben nokia belle nasıl anlatırm arkadaşlaryani NOKIA BELLE güncelemesi

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Eğer daha önce 'Dosyalar' a girişte yedekleme yaptıysan oradan geri yükleyebilirsin .

artar

artar

Üye
dostum recuva programı pc ye yükle sonra telefonu depo modunda bağla video ların depodaysa bulursun yalnız bulurken derinlemesine tara belki bulabilirsin
dostum recuva programı pc ye yükle sonra telefonu depo modunda bağla video ların depodaysa bulursun yalnız bulurken derinlemesine tara belki bulabilirsin

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlaslar başka bi sorum olck ben geçenlerde hart format attım ama fotoğraf düzenleyici yok oldu şimdi onu nasıl yüklerim

Last-Trump

Üye
hart format nasıl atılıyor?

toprak00

toprak00

Üye
hart format nasıl atılıyor?
camera tuşu +menü + ses tuşu ses kısma yarı altaki yani + bide telefONu açma kapatma tuşunu basılı tut taki NOKIA logosunu göründüğü zaman bırak ama camera +ses+menü bunları basılı tutmayi devam etcen taki tlf açılana kadar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlaslar başka bi sorum olck ben geçenlerde hart format attım ama fotoğraf düzenleyici yok oldu şimdi onu nasıl yüklerim

Resim video uygulamalari bolumunde ust konu olarak mevcut indirip kurabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt