Birkaç tane biliyorum ama en iyisi Hayat su. Biraz soğuk olacak ve silinen videoların üstüne içeceksinArkadaşlar symmbian telefonuma format attıktan sonra videolarım normal olarak silindi bu videoları bulabileceğim ir uygulama vb. bir şey varsa lütfen yardım edin .. şimdiden teşekkürler![]()

dostum recuva programı pc ye yükle sonra telefonu depo modunda bağla video ların depodaysa bulursun yalnız bulurken derinlemesine tara belki bulabilirsinArkadaşlar symmbian telefonuma format attıktan sonra videolarım normal olarak silindi bu videoları bulabileceğim ir uygulama vb. bir şey varsa lütfen yardım edin .. şimdiden teşekkürler![]()
camera tuşu +menü + ses tuşu ses kısma yarı altaki yani + bide telefONu açma kapatma tuşunu basılı tut taki NOKIA logosunu göründüğü zaman bırak ama camera +ses+menü bunları basılı tutmayi devam etcen taki tlf açılana kadarhart format nasıl atılıyor?
arkadaşlaslar başka bi sorum olck ben geçenlerde hart format attım ama fotoğraf düzenleyici yok oldu şimdi onu nasıl yüklerim
ya bulamadım da acaba link atarmisnResim video uygulamalari bolumunde ust konu olarak mevcut indirip kurabilirsin.
ya bulamadım da acaba link atarmisn
yükledim ama şu hata veriyo "BILINMEYEN BI SAĞLAYICI DAN ALINAN UYGULAMA YÜKLEMEZ " bu havayı veriyo acaba nden
yükledim ama şu hata veriyo "BILINMEYEN BI SAĞLAYICI DAN ALINAN UYGULAMA YÜKLEMEZ " bu havayı veriyo acaba nden
hask nasıl yaparım acabaNokia destek vermedigi icin hack yapmalisin

hask nasıl yaparım acaba![]()
nokia belle refresh içinde geçerli demiSistem modifikasyon bolumunde yardimci konular mevcut dostum