Galaxy Mega Ekran Parlaklığı Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

bnmmbnmm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mega Ekran Parlaklığı Sorunu?
Selamlar iki haftadır mega kullanıyorum ekran parlaklığı oyun, internet gibi uygulamalarda kendi kendine azalıyor ana sayfaya gelince parlaklık geri geliyor oyun açtıktan bir süre sonra yine azalıyor :( kurcalamadığım yer yok ama bir türlü düzeltemedim yardımcı olursanız müteşekkir kalacağım :))

genco15

genco15

Üye
Galaxy w tarayicinin kendi parlaklik ayari var onunda olabilir bi bak derim

bnmmbnmm

Üye
    Konu Sahibi
sadece tarayıcıda değil oyunda da aynı şeyi yapıyor

vegatablo

vegatablo

Üye
otomatik parlaklik aciktir yada ayarlar/ ekran/ekran tonunu otomatik ayarla tiki kaldir ayrica ekrn modundanda dinamik yap

bnmmbnmm

Üye
    Konu Sahibi
ayarların hepsini yaptım hatta hatim ettim ama oyuna başladıktan bir süre sonra yine yarı yarıya düşüyor.

0MG90

0MG90

Üye
Aynen ekran ayarlarından parlaklığa gir oto parlaklıgı kaldır düzelir

0MG90

0MG90

Üye
Telefonu yeniden başlat belki ayarlar uygulanmamıştır

bnmmbnmm

Üye
    Konu Sahibi
oto parlaklık yeni işaretlenmiş değil ki hep en parlakta kullanıyorum :) ama her öneriye açığım onuda denedim oyuna başladıktan bir süre sonra yine parlaklık düşüyor :( çok sinir bozucu

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
eğer bütün ayarlaryı deneyip yaptıysanız sorun oyundan kaynaklanabilir mi acaba ? oyunu silip tekrar bu forumlardan apksını indirip kurmayı deneyin hocam ? belki düzelir ?

bnmmbnmm

Üye
    Konu Sahibi
ekran parlaklığı azaldığı zaman parlaklık bölümünde '' aşırı ısınmayı önlemek için maksimum parlaklık azaltıldı '' uyarısı çıkıyor bunu nasıl iptal edebilirim?
eğer bütün ayarlaryı deneyip yaptıysanız sorun oyundan kaynaklanabilir mi acaba ? oyunu silip tekrar bu forumlardan apksını indirip kurmayı deneyin hocam ? belki düzelir ?

onuda yaptım ama çare değildi :)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
ekran parlaklığı azaldığı zaman parlaklık bölümünde '' aşırı ısınmayı önlemek için maksimum parlaklık azaltıldı '' uyarısı çıkıyor bunu nasıl iptal edebilirim?

onuda yaptım ama çare değildi :)

Peki kardeşim o zaman Samsung servisi ile iletişime geçebilirsiniz.Yani garantiye verin.

Üst Alt