normalde 4. bölüme gelince satın al uyarısı çıkıyor. bunda öyle bir şey var mı acaba?
Test ettim tüm bölümler hemen hemen açık sonlara doğru bazı bölümler öyle bırakılmışBu fu ll sürüm bütün bölümlerin açık olması gerekli.

Kurulu değilse önce apk dosyasını kur sonra içinden çıkan klasörü cihaz belleğinde bulunan Android/obb içine atOyunu açamadım oyuna girerken download hatası veriyor!
ve oyunu çalıştır kardeşim 
Zarchiver ile direk çıkarttım daha sonra kurumu yaptım. Dünden beri 4 5 adet apk dosyası indirdim direk kurdum çalıştı sd karta herhangi bir dosya taşımamıştım. Gerçeği söylemek gerekirse kendisinin otomatik olarak dosyaları nereye kurduğunu bilmiyorum, söylediğin dosyayı nasıl bulacağım hocam?Kurulu değilse önce apk dosyasını kur sonra içinden çıkan klasörü cihaz belleğinde bulunan Android/obb içine atve oyunu çalıştır kardeşim
![]()
Hocam affiniza sığınıyorum cahilliğime verin lütfen. Ben şimdi fotoğraftan bişe anlamadım. Ama oyunun kurulu olduğu dosyayı buldum;Indirdigin Arşivde bir apk birde klasor olur ornek resimdeki gibi obb klasörünü ilgili yere kopyala çalışır