Haber Samsung Ativ S Gdr3 Güncellemesi Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Ativ S Gdr3 Güncellemesi Geldi.
SAMSUNG ATİV S GDR3 GÜNCELLEMESİ GELDİ.
güncellemenin getirileri. önizleme sürümündekinin aynısı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.:D.

Ekli dosyalar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
önizleme diye tam yazılımı veriler ya bize Allahtan nokia black ile gelecekte bişeyler göreceğiz yeni

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
samsung bile vermiş

skynet

Üye
Hadi be black gel artık :megafon:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:pro2:

PureFood

PureFood

Üye
ben de böyle düşünmüştüm umutlanmaya gerek yok.

respection123

Üye
BBlack guncellemesindede fazla bişe yok

alical33

alical33

Üye
Black te ayrıyeten ne var ki zaten Bi glance screen de bildirim görünecek birde kamera iyileştirmesi başka bişey yok bildiğim kadarıyla

yeminli06

yeminli06

Üye
O fotoğrafın yukarısındaki ok nedir ?

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
dakamon

dakamon

Üye
O fotonun yukarısındaki okuben bi 8.1 consept uygulamasında görmüştüm. Acaba....?

PureFood

PureFood

Üye
O fotonun yukarısındaki okuben bi 8.1 consept uygulamasında görmüştüm. Acaba....?
O fotoğrafın yukarısındaki ok nedir ?

Uluslararası dolaşım anlamına geliyor. Yani Türkiye'deki operatörünüz ile başka bir ülke sınırında iseniz gözükür. Eski hattım Avea manyaklık yapıp İzmir/Karaburun'da iken bir anda ''Yunanistan'a hoşgeldiniz !'' diye mesaj atınca öğrenmiştim ben de.

• Beğen
Tepkiler: yeminli06
yeminli06

yeminli06

Üye
Uluslararası dolaşım anlamına geliyor. Yani Türkiye'deki operatörünüz ile başka bir ülke sınırında iseniz gözükür. Eski hattım Avea manyaklık yapıp İzmir/Karaburun'da iken bir anda ''Yunanistan'a hoşgeldiniz !'' diye mesaj atınca öğrenmiştim ben de.

İçimde bir heyecan oluşmuştu :lac:

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Resmi olarak yayınlanması iyi :D hayırlı olsun da diyemiyoruz artık daha önceden kullanıyorsunuz :blush:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Çok merak ettim ya acaba Samsung Ativ telefon serilerinden forumumuzda kullanan var mı?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
neden merak ettiniz .:D. haber içinmi yoksa gerçektenmi

Haber için pek değil açıkçası, haber için teşekkürler yanlış anlaşılmasın :) ama genelde ilk güncellemeleri Samsung, Htc, Hauwei cephesi alır, ama Samsung ve Hauwei haberlerinde o cihazları kullanan insanlar pek görülmez olmadığı için mi bilmiyorum. Onun için merak ediyorum hani sebeplenip bilgilenen güncellemeye başlayan kullanıcılar mevcut mu diye :)

Üst Alt