Yardım Dns Sunucusu Yanıt Vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
Dns Sunucusu Yanıt Vermiyor
Slm millet acil yardiminiza uhtiyacim var. Hp marka laptop kullaniyorum gecenlerde birden internet kesildi 2 gundur ugrasiyorm ugrasyrum yapamadim sorun gidermeye tikliyorum biraz sonra -tum yapilandirmalar tmm ancak dns sunucusu yanit vermiyor- diye bir sorun buluyor ve bu sorunu cozemiyor ayni internete baskalari baglaniyor zaten ben suan cepten bu neti kullanarak yaziyorm ha bide pc baska yerde nete baklaniyor yani wifi bi sorun yok sanirim. Nette aradim o kadar bisey bulamadim biseyler var ama cozumunu bulamadum. Yardim edecek olursa dualarim onunla insaallahYAA ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN YAWW KAFAYI YİYECEM ÇARESİ NE BU NUN BİŞEYLER SÖYLEYİNBEYLER KONU HALA GÜNCELDİR BİLGİNİZE????

marist

marist

Üye
Merhabalar, dns seçeneklerin otomatik al olarak mı seçili?

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda evet öyle daha önce 8.8.8.8 / 8.8.4.4 tü bozulmadan önce ama şimdi ne yapsam değişmiyor. önceleri hotspot programını kullanıyodum yaklaşık 1 yıl kullandım ve hala kullanıyorum bu programdan dolayıdır dedim ama programı kaldırdım gene bişey olmadı laptop hala aynı yurtta üç modem var üçünde de aynı sorun var dns sunucusu yanıt vermiyor diyo. başka yerde bağlanıyorum internete
not:wifi simgesinde bağlandı olarak gösteriyo yanında küçük bir ünlem işareti var ama internetet sayfasını açtığımda bi sorun olduğunu söylüyo sorun gidermede dns sunucusu yanıt vermiyor diyo

marist

marist

Üye
Bilgisayardaki ağ bağlantılarında sorun vardır. Wifi yi ağ bağlantılarını yönet ten sil ve tekrar bağlanmaya çalış.

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
benim işletim sistemim win7 ağ bağlantılarımı yönet neredeki bulamadımKonu hala güncel arkadaşlar soron devam ediyoKonu hala güncel beyler sorunu çözemedik

marist

marist

Üye
Bilgisayara geçersem dediğimi resimli olarak paylaşacağım. Onu bekliyorum.

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş bekliyorumsorun çözüldü beyler konu kilit :D (kendi kendine düzeldi :D)

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
Ey vallah kardeşim saol sorun değil zaten kendi kendine çözüldü sorun

Takipçi Satın Al

Üst Alt