Kurtlar Vadisi Genel Paylaşım Başlığı

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Kurtlar Vadisi Genel Paylaşım Başlığı
Dizi hakkında görüşlerinizi yazıp dizi hakkında sohbet edebiliriz :)

Invoke

Invoke

Üye
"Eskiden amerikanında dedikleri olurdu... Artık Türkiye, kurduğu güçlü istihbarat ağı sayesinde bölgede güç ve söz sahibi..."

Kaç bölümdür bu cümleyi duyuyorum, dövlet kvpye söylemiş, böyle diyin demiş... Hee, biz de yedik. Duymak istediğimiz şeyleri söylüyorlar... :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve Ccihat67
monteboy

monteboy

Üye
ana konu ne diye duruyor?

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
monteboy

monteboy

Üye
dostum pardon tapatalk ya başka bir forumdayım sandım :D

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
O değilde Akşamki Bölümde Armageddon Timi gelince heyecanlandım müziği süper :rock: abdülhey ise polatı itmekte sonuna kadar haklıydı adam artık dayanamadı sabır taşı değilki bu adam bi gün kalpten gidecek silahtan ölmeyecek ama kalpten gidecek karanın intikamı ise süperdi

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
O değilde Akşamki Bölümde Armageddon Timi gelince heyecanlandım müziği süper :rock: abdülhey ise polatı itmekte sonuna kadar haklıydı adam artık dayanamadı sabır taşı değilki bu adam bi gün kalpten gidecek silahtan ölmeyecek ama kalpten gidecek karanın intikamı ise süperdi

Polatın yanıtı ne oldu Abdulhey'e ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
  • Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
abdülhey o tepkiyi vermekte sonuna kadar haklı ya bir gün silahtan ölmeyecek ama kalpten gidecek kesin ya haketti polat onu bi kere birde karalar falan cahit falanlar öğrenirse o zaman alacağı tepkiyi merak ediyorum birde leyladan tokat yerse vay o zaman polatın haline

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
abdülhey o tepkiyi vermekte sonuna kadar haklı ya bir gün silahtan ölmeyecek ama kalpten gidecek kesin ya haketti polat onu bi kere birde karalar falan cahit falanlar öğrenirse o zaman alacağı tepkiyi merak ediyorum birde leyladan tokat yerse vay o zaman polatın haline

Ohooo o zaman polat tokat manyağı olur :D

Invoke

Invoke

Üye
Abdülhey polata kafayı çakacaktı, bitti :D

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
fragmanPoyraz'ın kendi ayağını yemesi çok iyiydii abiii yaa :D