Püf Noktası Sd Karta Uygulama Kurmak Ne Zaman Gelicek.

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Sd Karta Uygulama Kurmak Ne Zaman Gelicek.
çeşitli yabancı kaynaklarda sd karta uygulama kurma gelicek deniyor ancak bu hangi güncelleme ile gelicek net bir bilgi varmı?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
öyle olursa çakarım Bi 32 lik :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bunun için kesin bir tarih yok, yada ben duymadım. Zaten uygulamaları yedekleme özelliği de wp8.1 ile verilecek ki, sd karta yükleme özelliği Allah bilir ne zaman gelir. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1 de gelme ihtimali biz kullanıcalar tarafından bekleniyor ancak microsoft bu konuya ne zaman değinir bilinmez bende L920 oldugu için sorun yokta

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
gelmez sd karta kurma bence .:D.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nasıl bu kanıya vardın?

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
benim gibi bir kullancııyı yakın zamanda kaybediyor mesela 2 cihazıda bidaha görmemekü üzere .:D.
gelmezse microsoft düşük seviyeli telefonlarda baya düşüş yaşar diye düşünüyorum en azından bilinçli kullanıcıları kaybeder

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben soruma cevap alamadım!

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
sekajmer

sekajmer

Üye
daha arka plana resim atma + bildirim merkezi gelmedi onun gelmesini imkansız sayabiliriz 2 kod yazmak zor geliyor adamlara kaç milyon işçisi var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha arka plana resim atma + bildirim merkezi gelmedi onun gelmesini imkansız sayabiliriz 2 kod yazmak zor geliyor adamlara kaç milyon işçisi var
arka plana resim atmayı beklemeyin öyle bir şey gelmiyecek bence bildirim gibi şeyler 8.1 hala bekliyoruz bu arada 8.1 de abya bir şeyde gelicekmiş ha say say bitmiyor

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
arka plana resim atmayı beklemeyin öyle bir şey gelmiyecek bence bildirim gibi şeyler 8.1 hala bekliyoruz bu arada 8.1 de abya bir şeyde gelicekmiş ha say say bitmiyor
istediğim 2 şey var ;
1 - arkaya resim atma
2 - bildirim merkezi
eğer yapmayacaksa versin sistemi biz yapak :D Bunu da mı ben söylim ?

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, BLasTeaR ve OttomaN TigeR
molla409

molla409

Üye
Telefonun markası ne

beats

beats

Üye
hafıza kartına uygulama veya oyun yüklemek stabiliteyi düşüreceği için olabilir o yüzden gelme olasılığı düşük tabi bunlar korunma amaçlı da olabilir

fk555897

fk555897

Üye
8.2'de verilebilir ama daha var gibi görünüyor

sekajmer

sekajmer

Üye
MS'tan bir şey beklemeyenler derneği :D

Üst Alt