Htc Pasaport Kaydı Iptal Olursa

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Htc Pasaport Kaydı Iptal Olursa
Evet pasaport kaydı iptal olursa
Baska bir telin imeili kaydettiremezmiyim ona?
HTC Desire HD?

burhankoxp22

Üye
kardeş kayıt yaptırabilirmiyim diyorsun yani evet ama bu evet cevabı sana pahalıya patlayacaktır htcnin imei degişimi yine kendi dagıtımı olan bir hafıza kartına benzer bir kart sayesinde oluyor ve bu işlem pahalı sadece kartı almanız yetmez 1700 dolar gibi bir rakam dan bahsediyorum kartı aldıktan sonra birde kredi işlemi var imei atmak mesela 80 kredi diyelim telefoncu bu krediyi 80 tl ye alıyorsa 150 tl den aşagı yapmaz demek istiyorum ki elinizden gelen birşey ise pasaport kaydı en iyi yöntem ben htc sever biriyim imeisi kolay degişmiyor olabilir ama bootloader denilen bir çekirdegi var çökmesi çoook zor telefon full brick yapmak nerdeyse imkansız sayılır :) samsunlarda bu ekran yok htc sony nokia severim samsung ve iphone sevmem desem yeridir

emreli01

emreli01

Üye
kardeş kayıt yaptırabilirmiyim diyorsun yani evet ama bu evet cevabı sana pahalıya patlayacaktır htcnin imei degişimi yine kendi dagıtımı olan bir hafıza kartına benzer bir kart sayesinde oluyor ve bu işlem pahalı sadece kartı almanız yetmez 1700 dolar gibi bir rakam dan bahsediyorum kartı aldıktan sonra birde kredi işlemi var imei atmak mesela 80 kredi diyelim telefoncu bu krediyi 80 tl ye alıyorsa 150 tl den aşagı yapmaz demek istiyorum ki elinizden gelen birşey ise pasaport kaydı en iyi yöntem ben htc sever biriyim imeisi kolay degişmiyor olabilir ama bootloader denilen bir çekirdegi var çökmesi çoook zor telefon fu ll brick yapmak nerdeyse imkansız sayılır :) samsunlarda bu ekran yok htc sony nokia severim samsung ve iphone sevmem desem yeridir
Nasıl yani bootloader cegirdegi ne gibi durumlarda çökerde htc de imkansız ? Bende htc one x plus kullanıcısıym da

burhankoxp22

Üye
htc bootloader çekirdegini çökertemedim ben şimdiye kadar normal bir kullanıcı hiç yapamaz heralde :)

burhankoxp22

Üye
valla ne bileyim nasıl çöker çok ugraştım telefonla veya başkalarının telefonlarıyla ama hiç başıma gelmedi :)

emreli01

emreli01

Üye
valla ne bileyim nasıl çöker çok ugraştım telefonla veya başkalarının telefonlarıyla ama hiç başıma gelmedi :)
Bu rom root konularında hakimsin sanırım benim tel htc one x plus bunlara root rom atmanin bana artısı olurmu ve kolay işlermi

burhankoxp22

Üye
garanti süresi dolduysa 1sn bekleme garanti devam ediyorsa bekle bitene kadar

emreli01

emreli01

Üye
garanti süresi dolduysa 1sn bekleme garanti devam ediyorsa bekle bitene kadar
Benim tel yurt dışından geldi 1 yıl uluslar arası garantisi var daha dolmadi burda garantiye yolladım 3 defa sorunlardan dolayı ankart ve ekranı degisti tr dil yoktu morelock mu ne onunla tr dil yapıyordum anakarti değişince türkiye telefonu oldu. imei kaydi felan yapili yani

burhankoxp22

Üye
garanti dolduysa root yapmamak için önünüzde en ufak engel yok bu arada htc telefonlara imei atılıyor

emreli01

emreli01

Üye
garanti dolduysa root yapmamak için önünüzde en ufak engel yok bu arada htc telefonlara imei atılıyor
ben garanti olsun diye btk dan hallettim şimdi ben rom felan attigimda imei de sorun felan yaşamam değil mi yani rom atmama da şimdilik attigimda yani

burhankoxp22

Üye
yok kardeş htc de imei silinmesi gibi bir durum yok ama bir duyum ile söylüyorum aslı varmı bilmiyorum ama hiç gerçekçi gelmedi ama yinede söylemem lazım kendimde kurmuştum bu romlardan ama sıkıntı olmadı bende sadece bir yerde okumuştum"miui romlar vardır bu romları kurarken imei siliniyor diye bir duyumdu dedikodu sayılabilir çok güzel romları var sense romları gibi ayrı bir dünya :) kullandım ama ram çok yediginden degiştirdim " bu romlara dikkat et dogru olma ihtimali güvenilir bir kaynak olabilir ama %5 felan benim için

• Beğen
Tepkiler: diefck