Micro Usb To Ethernet

Sponsorlu Bağlantılar

cemil_66

cemil_66

Üye
    Konu Sahibi
Micro Usb To Ethernet
Arkadaşlar micro usb to ethernet diye bi kablo var googleden aratınca çıkıyor acaba bu kablo ile int bağlanabilirmiyim telefon xperia z kablonun resminide ekliyorum buyrun

coolasker54

coolasker54

Üye
nette biraz araştırırsan bu konu hakkında yazılar var. Ve çalışmadığını soyluyorlar.

cemil_66

cemil_66

Üye
    Konu Sahibi
Ne diye aratırsam çıkar acaba googleden tşkler

coolasker54

coolasker54

Üye
sanırım tabletler içinmiş. ancak uyumlu bir telefon var ise ondada calışabileceği söyleniyor. not 2 de denemişler en son çalışmıyomus tabi 8-9 ay oncebaşlıkta yazdığın gibi arat. açıklama olarakta online satış sitelerindeki açıklamalarıda okuyabilirsin.şöyle bi şey daha belirteyim. neden kablosuz varken kabloluya bağlı yaşayasınki o kablo 24 lira civarı. ona para verene kadar 30 50 tl ye kablosuz modem var o da rahatlıkla işini görür. hem evde kablolu bağladığım pc var ise kablosuz modemden aynı anda kabloluda çıkış alabilirsin.

cemil_66

cemil_66

Üye
    Konu Sahibi
İş yerinde direk resimde paylastigim gibi kablo var bunu telefonda kullanmak istiyorum bu yüzden bunu başka nasıl telde kullanırım

coolasker54

coolasker54

Üye
Dediğim gibi en iyisi kablosuz modemdir. 30 40 metreye kadar tuvaletede gtsen rahatlıkla nete girebilirsin.Ama iş yerinde onu takabilirmisin o var işte.

cemil_66

cemil_66

Üye
    Konu Sahibi
Gece takarım ama kablonun ücü direk pc 'nin arkasına takılan gibi büyük modem bunu kablosuz aga cevirebilirmi

cemil_66

cemil_66

Üye
    Konu Sahibi
Yani anlıcan kablonun ucu lan girişi icin telefon girişleri gibi küçük degil yanı modemi kullanmak için telefon girişi baglamak gerekir ama bu kablo lan girişi için

coolasker54

coolasker54

Üye
o kadarını bilmiyorum ben vınnla yakılan adamım onu pc'ciye sor. ama alırken değil. kakalamaya calısabılır. (:

cemil_66

cemil_66

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm tmm ben bi araştırayım yardımın için saol iyi geceler :)

Invoke

Invoke

Üye
**Anladım, tamam.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt