bende düşürdümdikkat et kardeşim telefona gelirse çok kötü olur ben gözüm gibi bakmaya çalışıyorum 1 ay oldu alalı 4 kere düşürdüm telefonu![]()
z1'de de tam çayın yanına sigara isteyecek tip var yalnızZ1 alırsam çay döküp resmini çekecemhatta çayın içinde z1le resim çekecem =P

hocam aslında yanlış düşünüyoruz. Gidip alete bin iki bin lira para bayılıyoruz sonra oy çizilmesin aman kırılmasın kafayı yiyoruz. Asıl olması gereken o aletin keyfinin çıkartılması. Konsere gidip de eğlenmek yerine video çekmek gibi bişey. Hem sımartfon değil mi bunlar? Korusun kendisiniBende o telefon olsa, ben yemek masasının, yemeğin, çayın, kolanın 1 metre yanından geçirmem yemin ediyorum![]()
çok sıkılıyorum forumhocam aslında yanlış düşünüyoruz. Gidip alete bin iki bin lira para bayılıyoruz sonra oy çizilmesin aman kırılmasın kafayı yiyoruz. Asıl olması gereken o aletin keyfinin çıkartılması. Konsere gidip de eğlenmek yerine video çekmek gibi bişey. Hem sımartfon değil mi bunlar? Korusun kendisiniçok sıkılıyorum forum

Verilmiş sadakası varmış...
Hemen birine G2 al .![]()