Lg G2ye Çay Döküldü ...

Sponsorlu Bağlantılar

Pro Mobil

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2ye Çay Döküldü ...
Arkadaşlar G2ime bugun bi cafede otururken çay döküldü neyseki
Quick Windows Kılıfı telefonumu korudu
Kılıfın önemini burdanda anlayabiliriz

LimePie

LimePie

Üye
dikkat et kardeşim telefona gelirse çok kötü olur ben gözüm gibi bakmaya çalışıyorum 1 ay oldu alalı 4 kere düşürdüm telefonu :)

Pro Mobil

Üye
    Konu Sahibi
dikkat et kardeşim telefona gelirse çok kötü olur ben gözüm gibi bakmaya çalışıyorum 1 ay oldu alalı 4 kere düşürdüm telefonu :)
bende düşürdüm
sgp kılıf alacam inşallah

ucantcme

ucantcme

Üye
telefon çayı yadırgamamış. Delikanlı aletmiş. İphone 5s e döksen eminim durum farklı olurdu. Kültür farkı :D

• Beğen
Tepkiler: Blackbeltsea
Invoke

Invoke

Üye
Z1 alırsam çay döküp resmini çekecem :D hatta çayın içinde z1le resim çekecem =P

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bende o telefon olsa, ben yemek masasının, yemeğin, çayın, kolanın 1 metre yanından geçirmem yemin ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
ucantcme

ucantcme

Üye
Bende o telefon olsa, ben yemek masasının, yemeğin, çayın, kolanın 1 metre yanından geçirmem yemin ediyorum :D
hocam aslında yanlış düşünüyoruz. Gidip alete bin iki bin lira para bayılıyoruz sonra oy çizilmesin aman kırılmasın kafayı yiyoruz. Asıl olması gereken o aletin keyfinin çıkartılması. Konsere gidip de eğlenmek yerine video çekmek gibi bişey. Hem sımartfon değil mi bunlar? Korusun kendisini :D çok sıkılıyorum forum

• Beğen
Tepkiler: Invoke
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Verilmiş sadakası varmış...
Hemen birine G2 al . :D

fk555897

fk555897

Üye
Kaliteli bir telefon. Sonra telefonu kuruttun mu?

iblah60

iblah60

Üye
bununla geçmiş olsun kardeş yoldan geçen bir dilenciye para ver sen en iyisi, yani telefonunun verilmiş sadakası varmış...

enterneoll

enterneoll

Üye
lg g2'ye ilk çay içiren sen oldun sanırım

Invoke

Invoke

Üye
hocam aslında yanlış düşünüyoruz. Gidip alete bin iki bin lira para bayılıyoruz sonra oy çizilmesin aman kırılmasın kafayı yiyoruz. Asıl olması gereken o aletin keyfinin çıkartılması. Konsere gidip de eğlenmek yerine video çekmek gibi bişey. Hem sımartfon değil mi bunlar? Korusun kendisini :D çok sıkılıyorum forum

Çok haklısın ya, adam plastiğe laf ediyor, sonra xperia z'sini aypon 5'ini plastik kapla kapatıyor. Tam olarak aynı mantık. Ben daha kılıf mılıf almadım telefonuma. Z1 alsam da almam iphone5S alsam da almam, çizilecekmiş... Nabak yani? Gidiyorum ince olsun falan diyorum, sonra saçma sapan 5liralık silikonlarla kapatıyorum, akla bak hele :ah

Kılıf neyde işe yarar, phablete güzel gider mesela, Zultraya Note3'e vs... Şık duran ve kullanışlı şeyler var, onlar ayrı :D
Verilmiş sadakası varmış...
Hemen birine G2 al . :D

Bana alabilirsiniz... :D

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Geçmiş olsun kardesım telefon da oyle sıradan bir telefonda deıl dikkatli ol