Telefon Tavsiyesi Lumia 820 Muhteşem

Sponsorlu Bağlantılar

serverfun912

serverfun912

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Muhteşem
Evet beyler başlığı açmamın sebebi elimde bir lumia 820 cihazı var ve az önce test edeyim dedim işte oyun falan indirdim telefon hafızası yetmemesini bekliyordum telefon çıt demedi :)
Yüklü uygulama ve oyunlarım:
Fantastia Painter Free
Flashlight !
Function Plotter
Here Maps
Matematik Formulleri
Mathematicus
Nokia Camera
Pureview for developers etkinleştirici :)
Oyunlara geçelim
Real Football 2013
Six-Guns
3D Zombienstein
Ae Angry Chef
Battle Monkeys
Bus Parking 3D
Thoom 3:The Game
Flicksoccer 3D
Mario Jump
Okey
PinballStar
Prehistoric:Jack adventures
Rail Rush
Real Speed
Road Rush Raching
Train
Sparky The Electrican
Trucker:Construction
Candy Fun
Ninja Jump Lite
Maze 3D
Turbo Cars 3D Free
Sniper Free Games
Maze Challenge
Football Game
Road Rush
Dahasını yüklemedim daha da alıyor uygulama ve oyunda hakkını veriyor fakat özellikler kötü sistemde.Az bişey şaşırdım baya baya kaldırıyor.

turbocore35

turbocore35

Üye
e
Evet beyler başlığı açmamın sebebi elimde bir lumia 820 cihazı var ve az önce test edeyim dedim işte oyun falan indirdim telefon hafızası yetmemesini bekliyordum telefon çıt demedi :)
Yüklü uygulama ve oyunlarım:
Fantastia Painter Free
Flashlight !
Function Plotter
Here Maps
Matematik Formulleri
Mathematicus
Nokia Camera
Pureview for developers etkinleştirici :)
Oyunlara geçelim
Real Football 2013
Six-Guns
3D Zombienstein
Ae Angry Chef
Battle Monkeys
Bus Parking 3D
Thoom 3:The Game
Flicksoccer 3D
Mario Jump
Okey
PinballStar
Prehistoric:Jack adventures
Rail Rush
Real Speed
Road Rush Raching
Train
Sparky The Electrican
Trucker:Construction
Candy Fun
Ninja Jump Lite
Maze 3D
Turbo Cars 3D Free
Sniper Free Games
Maze Challenge
Football Game
Road Rush
Dahasını yüklemedim daha da alıyor uygulama ve oyunda hakkını veriyor fakat özellikler kötü sistemde.Az bişey şaşırdım baya baya kaldırıyor.
@karahan94 nasıl ama 820 .:D.

sekajmer

sekajmer

Üye
e

@karahan94 nasıl ama 820 .:D.
820 tek kelime ile müthiş bir cihaz 925 ile kıyaslıyorum arada mükemmel olduğunu 925'e kafa tutarak anlatıyor zaten :)
Dayım 1020 alma üzere alsın 1020'sini çalıp sokaklara düşeceğim ve o kusursuz cihazı inceleyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: serecans
turbocore35

turbocore35

Üye
820 tek kelime ile müthiş bir cihaz 925 ile kıyaslıyorum arada mükemmel olduğunu 925'e kafa tutarak anlatıyor zaten :)
Dayım 1020 alma üzere alsın 1020'sini çalıp sokaklara düşeceğim ve o kusursuz cihazı inceleyeceğim :)
1020 yi bence eline hiç alma bırakamazsın sen elinden o cihazı .:D.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
hmm çok haklısın
THIS IS THE BEST LUMIA until 1520. :)
1020 yi bence eline hiç alma bırakamazsın sen elinden o cihazı .:D.

THIS IS THE BEST LUMIA until 1520.THIS IS THE BEST LUMIA until 1520.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
bence de herşeyi ile en iyi biraz eski Lumia 820 diğerleri cd kart yok

serinaga

serinaga

Üye
Konuyu açan arkadaşım, yazdığın uygulamaların en az 3 katı yüklü benim L820'de, daha da geriye 1,5 Gbyte yer var, 32 GByte Class10 Micro SD var, uçuyor mübarek uçuyor, neredeyse 1 yıldır oldu, MUHTEŞEM ...

serverfun912

serverfun912

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan arkadaşım, yazdığın uygulamaların en az 3 katı yüklü benim L820'de, daha da geriye 1,5 Gbyte yer var, 32 GByte Class10 Micro SD var, uçuyor mübarek uçuyor, neredeyse 1 yıldır oldu, MUHTEŞEM ...
i lerde sd karta uygulama kurmada gelirse bu sistemin en iyi telefonu L820 olur bu arada Diğer sistemlerin bu kadar kaldırabileceğini sanmıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 telefon uygulama olarak 120 civarında 10 tanede oyun var sorunsuz çalışıyor onun dışında farklı sistemlerde android kısmına konu açmıştım 360 uygulama kurabilen varmış ancak sadece en fazla ne kadar alıyor diye denemek için yapmış bizim sistemde rahat daha fazlasını alır

serverfun912

serverfun912

Üye
    Konu Sahibi
Ram ve uygulamaları söylemiş mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ram ve uygulamaları söylemiş mi?
model belitmedi ama kullandığı telefon note 2 diye yazıyor bilgilerinde 16gb telefon hafızası varmış 32gb hafıza kartı kullanıyormuş tam olarak kuruduğu program sayısıda 426 mış yanlış hatırlamışım biraz

sekajmer

sekajmer

Üye
neyi hesaplamaya çalışıyorsunuz anlamadım esasen ama benim 925'imde şu anda uygulama ve oyun olarak şunlar mevcut;

caglar b

caglar b

Üye
Bilmedigimden soruyorum, bu uygulamaların hepsine ne kadar ücret ödedin. Mobil ödeme yoluyla satın alabiliyormuyuz ?

sekajmer

sekajmer

Üye
Bilmedigimden soruyorum, bu uygulamaların hepsine ne kadar ücret ödedin. Mobil ödeme yoluyla satın alabiliyormuyuz ?
çoğu ücretsiz bir kaç oyuna para ödedim kredi kartı ile mobil ödeme Windows Phone 8'de yok

4MaGuS

4MaGuS

Üye
neyi hesaplamaya çalışıyorsunuz anlamadım esasen ama benim 925'imde şu anda uygulama ve oyun olarak şunlar mevcut;
direk sayı verseydin daha kolay olurdu bunu saymak zor olur şimdi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
azmış daha çok program kurman gerekiyor yetişmen için bana :) geçenlerde wp magazadan satın al geçmişine baktım 3 hafta önce toplam 350 tane fan program kurmuşum baktığım zamana kadar şuan o rahat 400 ü geçer ve hiç format atmadım güncelleme dışında
bu arada 1.000 mesaj 126 beğeni :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
azmış daha çok program kurman gerekiyor yetişmen için bana :) geçenlerde wp magazadan satın al geçmişine baktım 3 hafta önce toplam 350 tane fan program kurmuşum baktığım zamana kadar şuan o rahat 400 ü geçer ve hiç format atmadım güncelleme dışında
bu arada 1.000 mesaj 126 beğeni :)
birde benden 127 :Dtamam pes !! yetişemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Takipçi Satın Al

Üst Alt