Uygulama Beyler Cyanogenmod Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Cyanogenmod Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum
Beyler cihazim i9100 cyanogen mod 10.2 yuklemek istiyorum ama stable surumu daha cikmadi ne zaman cikar bi bilginiz var mi bir de nightly surumleri var bunlar da neler eksiktir? Normal, gunluk kullanimi etkiler mi?

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
Arkadaşlar bende galaxy tab 2 7.0 var rotlu ve cwm li düşündüm cynogen mod yüklicem
biliyorum yüklemeyi bazı sorularım var ?
1: cm-10.2-20131109-NİGHTLY-p3110 var elimde ama bunun Türkçe dili varmı ? bide
2:cm-10.2-20131109-NİGHTLY-p3110 bununla bu uyumlumu gapps-jb-20130813-signed
3:Bide P3310XXCLK7 4.1.1 Sürümünden hızlı çalışırmı ?

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Turkce dil secebegi oldugunu biliyorum gapps ise cyanogenmod official sitesinde bulunuyor diye biliyorum

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
sağol cyanogen modu yükliyimmi türkçe dil desteği var demi bunun :)gapps var ve 10.2 sürümde var

Invoke

Invoke

Üye
Beyler cihazim i9100 cyanogen mod 10.2 yuklemek istiyorum ama stable surumu daha cikmadi ne zaman cikar bi bilginiz var mi bir de nightly surumleri var bunlar da neler eksiktir? Normal, gunluk kullanimi etkiler mi?
Nightlyde bir şey eksik değildir. Daha tam olarak oturmamıştır, bir kaç açık vardır, sayfasında yazar zaten buglar falan... Sürekli güncellenir, yeni sürüm yayınlanır... Stabil sürüme doğru ilerler... =P Deneyebilirsin, bir şey kaybetmezsin.

Arkadaşlar bende galaxy tab 2 7.0 var rotlu ve cwm li düşündüm cynogen mod yüklicem
biliyorum yüklemeyi bazı sorularım var ?
1: cm-10.2-20131109-NİGHTLY-p3110 var elimde ama bunun Türkçe dili varmı ? bide
2:cm-10.2-20131109-NİGHTLY-p3110 bununla bu uyumlumu gapps-jb-20130813-signed
3:Bide P3310XXCLK7 4.1.1 Sürümünden hızlı çalışırmı ?

Türkçe dil var.
gappsı burdan indirebilirsin, orada yazıyor zaten cm10.2 ile uyumlu olan gapps falan, evet dediğin gapps cm10.2 ile uyumlu.
Son sorduğunu hiç anlamadım P3310XXCLK7 nedir bilemiyorum, ama sanırım stock sürümden bahsediyorsun, yüksek ihtimal daha iyidir cm10.2 Dene bak beğenmezsen geri dön, en mantıklısı. =)

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Nightlyde bir şey eksik değildir. Daha tam olarak oturmamıştır, bir kaç açık vardır, sayfasında yazar zaten buglar falan... Sürekli güncellenir, yeni sürüm yayınlanır... Stabil sürüme doğru ilerler... =P Deneyebilirsin, bir şey kaybetmezsin.

Türkçe dil var.
gappsı burdan indirebilirsin, orada yazıyor zaten cm10.2 ile uyumlu olan gapps falan, evet dediğin gapps cm10.2 ile uyumlu.
Son sorduğunu hiç anlamadım P3310XXCLK7 nedir bilemiyorum, ama sanırım stock sürümden bahsediyorsun, yüksek ihtimal daha iyidir cm10.2 Dene bak beğenmezsen geri dön, en mantıklısı. =)
Tesekkurler :) zaten konuyu acali cok oldu yuklemistim cyanogenmodu :) ilk basta eksiklikler vardi ama gunluk guncellemelerle bunlari gideriyorlar su an stabil olma yolunda bence bir iki eksigi vardir :)

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
diyelim beğenmedim nasıl geri yüklicem açıklarmısın

Invoke

Invoke

Üye
diyelim beğenmedim nasıl geri yüklicem açıklarmısın

Orijinal romu internetten indirip onu flashlayacaksın.
Tam bilmiyorum(samsung kullanmadığımdan) ama sanırım kies ile yapıyorsunuz bu işi... Forumda araştır, aradığını bulursun büyük iht.

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Odin ile yapiliyor

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
peki ben buna odinle root attım nasıl kaldırırım ?
ve peki bu linkteki rom Türkçe dili varmı

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Abicim cyanogenmodun resmi sitesinden indir zaten icinde var turkce secenek

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
hayır bu stock rom yani orijinal samsung romStable : ? ne demek nightly : ? nedemek

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun orjinal firmware sitesi vardi ismi aklima gelmiyor su an ona girip turkiye olanini indirrceksin. Nightly surumu daha tamamen oturmamis versiyondur bir kac eksik vardir ama gunluk guncellestirmelerle bunu giderirler stable ise eksiksiz hatasiz versiyonudur

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
saol
:op::emzik:

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek kardesim

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
buldum galiba kardeşim ama hangisi Türkçe yazılımı bu bun daki fw lerin hangisinde Türkçe dil var

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Buyur abicim site bu firmwareler burada turkiye firmwareyi bulup indirebilirsin

Üst Alt