İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Yani türkcell rom'a dönmez öylemi ?
o program cihazı tanıtan kısmı görüyor kilitli yani flashla silinmeyen bios gibi düşün harddiskten ayrı , sen sadece flashlanabilir kısma yazılım yüklüyorsun yani onu değiştirmen sadece flashlamanla olur

• Beğen
Tepkiler: skynet

YkPkY

YkPkY

Üye
Sd Kartın içine MOVİE diye bir klasör oluşturdum ve içine filmi ve alt yazı dosyasını attım açıldı :)Türkcell rom'lu lumia 620 telefonuma geçenlerde dead flaş ile global rom'u (059R4N9) indirip yükledim ama bugün NSU'da baktığımda hala eski product code 059R7J1 görünüyor :hmmm
Şimdi merak ettiğim ben yeni güncelleme geldiğinde NSU ile yüklediğimde tekrar türkcell versiyonlu rom'mu yüklenecek yoksa bu yüklediğim global versiyonun güncellenmiş halimi yüklenecek ?
orjinali ne ise onu yükler.gördüğü kod trcell ptoduct olur.onu değiştiremezsin.anca sen yüklersen ncs ile yüklersin istediğini

• Beğen
beats

beats

Üye
@skynet birde turkcell romun ne eksiği var ki global rom yüklüyorsun otadan daha önce güncelleme aldığı için mi ? global romun fazlası yok aksine turkcell romun bir kilit resmi bir de zil sesi fazlası var :)

• Beğen

skynet

Üye
@skynet birde turkcell romun ne eksiği var ki global rom yüklüyorsun otadan daha önce güncelleme aldığı için mi ? global romun fazlası yok aksine turkcell romun bir kilit resmi bir de zil sesi fazlası var :)

Yok hocam benim OTA ile işim olmazda ne biliyim işte türkcell'in ıvır zıvırı olmasın istiyorum içinde :D

beats

beats

Üye
Yok hocam benim OTA ile işim olmazda ne biliyim işte türkcell'in ıvır zıvırı olmasın istiyorum içinde :D
ota kullanmıyorsun o zaman sen güncellemiyorsun telefonu hep flashlıyorsun sürekli ncs kullanıcan demektir yani nsu sana göre değil sadece turkcelli yükleyecek o, o konuda haklısın tabi turkcell silme imkanı da vermiyor gömmüş içine :)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
bende sevmem trceli.geldiğinde globali indirip çakarsın

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Benim Lumia 1020 de Türkcell rom var şimdi global rom bulup yüklemek ölüm :(

YkPkY

YkPkY

Üye
navifirmden indirip yükleyebilirsin

beats

beats

Üye
ve programla da indirmek mümkün

Akhtoher

Akhtoher

Üye
beats

beats

Üye
1020 Global rom için mi bu link ?
siteye yada programa global ürün kodunu girerek indirebilirsin
Euro TR CV Black (059T862)
Euro TR CV White (059T863)
Euro TR CV Yellow (059864)
bunlar senin kodun dışında mı?

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu kodlara nerden bakabilirim ?

beats

beats

Üye
Bu kodlara nerden bakabilirim ?
sim kapağını çekince altındaki çevçevede yazması lazım ha sen kodların genelini diyorsan :) buradan daha kapsamlısını bulamadım

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sim kapağını çekince altındaki çevçevede yazması lazım ha sen kodların genelini diyorsan :) buradan daha kapsamlısını bulamadım

yardımınız için teşekkür ederim :)

skynet

Üye
ota kullanmıyorsun o zaman sen güncellemiyorsun telefonu hep flashlıyorsun sürekli ncs kullanıcan demektir yani nsu sana göre değil sadece turkcelli yükleyecek o, o konuda haklısın tabi turkcell silme imkanı da vermiyor gömmüş içine :)

Hocam peki şimdi global yüklü ya OTA'dan güncellersem hangisi kurulur ?

beats

beats

Üye
globalden devam edersin ota yazılım tanımlı geliyordur, cihaz tanımlı gelmesi zor yani senin cihazında başka sürüm var bunu indiremezsin demez diye düşünüyorum

• Beğen
ElectroTR

ElectroTR

Üye

windows phone işletim sistemi olmasada arayüzünü çalıp saat yapmışlar :D

beats

beats

Üye

windows phone işletim sistemi olmasada arayüzünü çalıp saat yapmışlar :D
bu gear gibi de değil resmen telefon olmuş sim kart desteği falan arayüz güzel ama android oluşu değil :)

parberk99

parberk99

Üye
625 kulübü yok kullanan bi ben mi varım?

Üst Alt